Jeg er nødt til at være ærlig……

Jeg er nødt til at være ærlig, jeg elsker mit nettogule bed, den forbudte farve. Men hvem bestemmer egentlig det, det kan da kun være en selv…..

Man kan da kun elske den farve……

P9180072

Mine gule solhatte tiltrækker masser af sommerfugle, de er ikke gul forskrækket…..

P9180079

Som overskriften lyder, så er jeg også nødt til at være ærlig, den gang at de skulle plantes var jeg meget skeptisk, men det var kun lige indtil de blomstrede første gang, så smeltede mit hjerte. De begynder i august og blomster frem til frost, bier og sommerfugle elsker dem…..

P9180073

I mit gule bed har jeg også kæmpeverbena, som modspil til det gule og dem er både bier og sommerfugle lige så glade for……

P9180076

De står som sagt sammen med kæmpeverbena, men også med mosebunke, sedum og japansk blodgræs og så gør det jo ikke noget at der står lidt pænt i baggrunden…..

 

10 tanker om “Jeg er nødt til at være ærlig……

 1. TANTE GRØN siger:

  Kære Margit.

  Det er et pragtfuldt solskinsbed, du har. Egentlig er det uretfærdigt, at den stærktgule farve, har fået så mange ringeagtede betegnelser på sig…..falskhedens farve, nettogul, udsalgsgul etc.

  På denne årstid nærmest higer jeg efter præcis denne gule farve. Den lyser fantastisk op og gør noget godt for humøret. Et pang-gult sensommer/efterårsbed står højt på min ønskeliste.

  Lige nu er det måneskinsgul supermåne, der har berøvet mig min nattesøvn.

  Knus fra natteroderen

  • Bruuns Have siger:

   Kære måneskinsbestrålet natteroder, når du alligevel er oppe, er det da også rart at kunne nyde sine blomster i haven, du har helt sikkert en masse der lyser op :-). Hvis det ikke slår til må du jo igang med et pang-gult bed :-).
   Kh fra en irreterende kone, der ikke er ramt af månesyge 🙂

 2. Lisbeth Nielsen siger:

  Selvfølgelig skal du ikke skamme dig over den glæde du har over dit gule bed og det håber jeg ikke der er nogen der synes ;)) Jeg er ikke så vild med denne solhat som jeg fik i gave for mange år siden, jeg forsøgte at forlige mig med den da jeg ikke bare smider gaver ud – til sidst røg den dog, men jeg kan både lide solsikker og morgenfruer i den varme gule farve:)

  • Bruuns Have siger:

   Kære Lisbeth, jeg skammer mig heller ikke over det, men syntes faktisk at det er lidt sjovt med denne farve og folks mening. Selvfølgelig skal man gøre lige nøjagtig hvad man har lyst til i sin have, nogen har havenisser, dem bryder jeg mig ikke om, men dejligt at andre gør og heldigvis er vi så forskellige og det er det vi skal nyde :-),kh Margit

 3. Nana Hecquet siger:

  Jamen, jeg har også altid været helt åben omkring min kærlighed til gule blomster 😉 Og blomsterne fandt altså på den farve længe inden Netto brugte den, så måske er den slet ikke Nettogul, men solsikkegul 🙂
  Jeg ønsker dig en god weekend, Margit, med masser af solskin og solhatte!
  Kh Nana

 4. Anette siger:

  Godt du er ærlig Margit:-) jeg har lige delt mine gule solhatte, så næste efterår bliver der endnu mere gult og skønt, for de solhatte har mange gode evner:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.