Terrassen skal også gøres juleklar til vores åben julehave 14 og 15 november……

Så er turen kommet til terrassen, som selvfølgelig også skal gøres juleklar til den 14 og 15 november….

PB040729

Her bliver selvfølgelig kun serveret gode varer med bla, ellekogler, pinjekogler, aflange franske kogler, cederkogler, æbler i alle størrelser………..

PB040730

Jeg elsker overdådigheden, her de skønne ellekogler og man kan lige se en lanterne…….

Alle tre jernkrukker er forskellige, har deres helt egen udtryk……

PB040727

Stort set alle ting er fundet i skoven, så det er bare at gå på opdagelse……….

 

5 tanker om “Terrassen skal også gøres juleklar til vores åben julehave 14 og 15 november……

 1. Carina Bruun siger:

  Hvor ser det fint ud 😉 Jeg brugte lige linket fra din side til haveselskabet med åben have hos dig, for at se, hvilket tidsrum det er fra… Men der står det er den 21-22/11… Og så kom jeg bare lige i tvivl… og dato? er det fra kl. 13 – 18?
  Ville lige se om jeg ikke kunne få tid til det på søndag, hvis det er der, du holder åben 😉
  Vh Carina

  • Margit Bruun siger:

   Kære Carina, jeg har åben begge weekender, jeg skal lige have det rettet på haveselskabets hjemmeside :-). Jeg laver et blogindlæg med forklaring senere, da jeg kludret i datoerne, jeg kan ikke sige malerhjerne, så det må være blomsterhjerne ;-), håber at vi ses der :-), kh Margit

 2. Bruuns Have siger:

  Ja Jette, det er nogen jeg lige ar i baghaven, jeg er så priviligeret at bo i en skøn natur, hvor der findes rigtig meget :-). Jeg kigger efter katten ;-), nej ved det godt, der er også mange jeg gerne ville besøge, når det nok en gang .-), kh Margit

 3. Jette Nielsen siger:

  Kære Margit.ÅH !!! det ser bare helt forrygende ud.Er vild med de grønne ellekogler.
  Er det nogle du LIGE havde i baghaven ?
  Endnu engang ærgre jeg mig over at jeg bor så langt væk for dig……………ellers havde jeg stået der som en mis.
  Håber du får nogle dejlige dage og masser af gæster.
  Knus Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.