Få pladser på Else Marie Andersens hold på lørdag, alle andre kurser er fuld optaget

Du kan nå det endnu, der er få pladser tilbage på Else Marie Andersens hold på lørdag, resten af mine kurser er optaget.

else

Else Marie er en enestående blomster dekoratør, som bla har arbejdet hos den verdensberømte blomsterkunstner Tage Andersen ( De er ikke i familie ). Se mere under kursus her på hjemmesiden. Else Marie har skrevet flere bøger og har lige udgivet en helt ny, kaldet “Et blomsterliv”. Se mere her:http://www.elsemarieandersen.dk/netshop.asp 

Udgivet lige nu….2015

Else Marie er gået på pension nu, men har indvilliget i at lave et kursus her hos mig, så har du tid og mulighed, så snyd ikke dig selv for et enestående heldagskursus hos hende :-)…….

 

Udgivet i 2011

Udgivet i 2008

Udgivet i 2006

Udgivet i 2002

I kan nok kan se, hvem jeg er inspireret af ;-).

Ses vi….. :-).

3 tanker om “Få pladser på Else Marie Andersens hold på lørdag, alle andre kurser er fuld optaget

  1. Karen siger:

    Jeg skal med, og jeg glæder mig helt vildt! En hel dag til at lave dekorationer i godt selskab – hvad kan man ønske sig mere? Jeg har lånt alle Else-Marie Andersens bøger på biblioteket – mange gange – og hun har meget at lære fra sig.
    Kh, Karen

    • Margit Bruun siger:

      Nej Jeannett, så kom du bare :-). Jeg har mere skrevet for at hvis man aldrig har prøvet at lave dekorationer, så kan det være at det er for svært. Men du er jo ikke uerfaren :-), kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.