Hvad er en rigtig buket blomster egentlig…

Hvad forstår man ved en rigtig buket blomster, i sidste indlæg havde jeg lavet en buket, som mange nok syntes er en rigtig buket, spiralbundet og afstemt både i blomster og farver. Men for mig er en buket også så meget andet, f.eks. når jeg leger med blomster, så har jeg af og til noget i overskud. Den anden dag havde jeg efterhånden fået samlet lidt forskelligt i sammen og de var også tilfældigt sat ned i vasen.

P2201701

Jeg syntes faktisk den tilfældige overskuds blomster buket er charmerende i sig selv, i min verden behøver alting ikke at være perfekt, hver ting til sin tid :-).

P2201715

Her er tulipaner, eucalyptus, syrengrene, fingerfilodendron og gammeldags fint grønt, måske ikke noget man normalt sætter sammen, men hvorfor ikke egentligt. Så har du nogle rester, så leg med det eller sæt det sammen uden at tænke, så bliver resultatet bedst….

P2260096

Et sjov buket, som giver et skævt indslag, tyngden af grenene i den ene side opvejes af tulipanerne i den anden side……..

P2260091

Buketten er her sat sammen med de machende ting, her bla. gamle indiske shari stykker syet til tæpper og så skal der selvfølgelig stå et hoved af buddha……

P2201703

Algarve bladet holder umådeligt længe og passer ind i stilen……

P2201714

Set fra den anden side…….

P2201701

Stilfuldhed er altid dejligt, men husk det skæve indslag, det sjove, glimtet, det huskes mindst lige så godt, god weekend :-).

 

 

 

 

 

4 tanker om “Hvad er en rigtig buket blomster egentlig…

 1. Lisbeth Nielsen siger:

  Denne buket er lidt mere vild end de buketter jeg selv laver, men meget hen i noget jeg kan finde på. Jeg er dybt misundelig på jer der kan binde en smuk rund buket med symetri og alt efter kunstens regler, det synes jeg ikke selv jeg kan.

  • Margit Bruun siger:

   Kære Lisbeth, det er ikke så svært, bare husk at næste blomst bare skal ligge til højre hver gang, bare kast dig ud i det og så kommer det af sig selv. Lige bortset fra restebuketten, så kører det automatisk når jeg laver buketter, kan ikke lade være, god fornøjelse :-), kg Margit

 2. Anette siger:

  En rigtig buket er en som gør en glad:-) jeg elsker sprælske og løse buketter, der er meget have og sommer over den slags. Jeg kan også godt lide din reste buket, og holder meget af den bevægelse tulipaner laver, her næsten som et vandfald. Mit mundvand løber lidt ved synet af de skønne ting og farver:-P
  Ha en skøn dag Margit!
  Hilsner fra Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.