Ugebladet Søndag med et indlæg fra Bruuns Have

I Søndagsbladet, som udkommer i morgen mandag, er jeg så heldig at have fået et indlæg fra min forårshave sidste år, det er jeg ret stolt over :-). Billederne der kommer i, vælger man ikke selv, men bladet og det er altid sjovt at se hvad der bliver valgt. De har nogle emner de fokuser på og vælger så nogle billeder ud blandt mange……..

Billederne er taget af fotograf Jytte Boch, som er et utrolig sød og dygtig fotograf og menneske :-).

P4240301

Det er lidt sjovt, for sengen her på siden ville jeg ikke selv have valgt, men det er fuldstændig rigtig at jeg sover middagssøvn derude og det har jeg også gjort i dag og nydt det. Så måske er det alligevel meget godt at billedet kom med, for jeg kan kun anbefale på det kraftigste at sove ude, jeg sover som et lille barn til fuglesang, det er afstressende :-).

P4240306

Jeg prøvede at scanne billederne ind, men det drillede, så det endte med at jeg fotograferede siderne, de bliver ikke lige så pæne, da det giver genskin. Men man kan jo godt se hvad det handler om og dem der af og til kigger på min blog, kan jo sikkert også genkende billedene.

LIGE en rettelse, i bladet står der at vi har åben have med de forkerte datoer, vi har åben fra 16-22 maj fra kl 12 til kl 17 og igen fra den 12 juni -19 juni fra kl 12 – kl 17 :-).

Håber at vi ser nogle af jer herude 🙂

11 tanker om “Ugebladet Søndag med et indlæg fra Bruuns Have

 1. Anette siger:

  Så fedt Tillykke med det Margit! Jeg er altså, som sagt tidligere, også nød til at besøge jer i år, for sikke meget der er sket. I øvrigt TOTAL røv LÆKKER turkis krukke du viste sidst:-))
  Hilsner Anette

 2. Jette Nielsen siger:

  Kære Margit.Tillykke med den fine artikel i Søndag.Flotte billeder fra din dejlige have.
  Og håber da også på at jeg får mulighed for at besøge dig sammen med min søster Gitte fra Horsens.
  Dejlig dag til dig Knus Jette

  • Bruuns Have siger:

   Tak skal du have Jette :-), Jeg krydser fingre for at du finder vej herover til Midtjylland, jeg bor 10 km fra Jyllands midte, så der er ikke så langt ;-), kh Margit

  • Bruuns Have siger:

   Maria du skal være meget velkommen, prik mig lige på skulderen og sig hej, jeg er så dårlig til at genkende folk jeg kun har set billeder af på bloggen, ellers tak for dine pæne ord :-), kh Margit

 3. Karen Engell Dalsgaard siger:

  Pressens darling 🙂 Dejlige billeder fra din dejlige have. De skal nok vide, at de skal komme igen til næste år og se alt det, der er sket. Per og jeg kigger helt sikkert forbi til sommer.
  kh, Karen

  • Bruuns Have siger:

   Ha ha Karen, hvem ved, der findes heldigvis så mange skønne haver :-). Jeg vil virkelig glæde mig til at I kommer, giv lige et praj, så vi kan lave en aftale, hvor der er tid til snak :-), kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.