Haverejse i Jylland – Første stop: Aarhus og Dalsgaard Bed & Breakfast

Ruten starter i Aarhus, hvor de nye store væksthuse i Botanisk Have er åbne for publikum. En frodig oplevelse, der kan nydes i al slags vejr.

2.Væksthusene_Copyright_Christina Kuntz
Foto: Christiana Kuntz

Selve Botanisk Have og haverne i Den Gamle By er også et besøg værd. Læs eventuelt mere om det her i Den Gamle Bys haveblog.

Når du efterhånden trænger til at hvile fødder og ører, kører du ud af byen mod Viborg til Dalsgaard Bed & Breakfast ved den lille landsby, Skivholme, omkring 15 km fra Aarhus midtby.

Skilt ved vejen Billede 4

Bo i de hyggelige og lavloftede værelser i den gamle stald og vågn op til en dejlig morgenmad med hjemmebag – måske indtaget i haven, hvorfra der er den skønneste udsigt over ådalen, og mulighed for at iagttage det rige fugle- og dyreliv.

Udsigt

Der er naturligvis adgang til haven, der er en landbohave på 5.000 m2 med udsigtshave, skyggehave, prydhave og stor køkkenhave.

Nyeste tiltag hos Karen er, at de har fået bygget et vidunderligt orangeri, med den skønneste udsigt, den er helt klar når du kommer på besøg :-).

Karen

Og der er mulighed for at gå en dejlig tur omkring markerne og nyde den vidstrakte udsigt, før man sætter sig i bilen og kører videre mod nye oplevelser.

billede65

Karen Engell Dalsgaard står for Dalsgaard Bed & Breakfast, og man kan følge livets gang på gården med mange nemme og lækre opskrifter, prydhave, køkkenhave og dyr på bloggen Dalsgaard i Skivholme.

Efter morgenmaden er der afgang mod nye oplevelser – videre mod Bruuns Have ved Skive. Mere om det i morgen.

Du kan downloade brochuren ’Haverejse i Jylland’ her, som beskriver hele turen.

4 tanker om “Haverejse i Jylland – Første stop: Aarhus og Dalsgaard Bed & Breakfast

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.