Jul i krukkehaven…..

I dag havde vi det skønneste kølige efterårsvejr med solskin, det gav anledning til at gå ude og rydde op…

p1011135

Jeg fik bla ryddet op på arbejdsbordet og sorteret lidt i nogle krukker, så der nu ser pænere ud….

p1011134

Senere skal resten krukkehaven have en grundig gennemgang og også gøres klar til julehaven…..

p1011141

Lidt senere vil der komme nogle flere lanterner og gran kommer også på banen…..

p1011124

Jeg har her lagt vægt på det rå og rustikke look, som jeg jo holder så meget af…..

p1011123

Solen står lavt på denne årstid, så jeg har fanget min egen sol, som skal lyse op for mig her i hverdagen….

p1011122

I de små bokse, står der små ting som minder en om den den hyggelige jul……

p1011118

Det var et lille udpluk af det jeg nåede i dag, jeg har bla været ude i skoven og finde det skønneste fine mos, Ligeledes er der blevet plukket solsikkehoveder, som jeg skal noget særligt med, mere derom senere…

2 tanker om “Jul i krukkehaven…..

 1. Kirsten siger:

  Kære Margit.
  Som altid ser det så flot ud, når du har været i gang med pyntet og denne før lille julestemning synes jeg rammer i der hvor den skal, Jeg elsker den tid fra nu til jul, hvor der kan laves så meget smukt og hygges rundt omkring.
  Tak for kigget og inspiration
  Knus
  Kirsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.