Kun 4 uger til min julehave, jeg er i sving og glæder mig :-).

Nu starter mit juleshow og du er velkommen til at følge med og efterfølgende at besøge min julehave den den 19-20 november og den 26-27 november, alle dage fra kl 13-18. Entre 50 kr og gratis æbleskiver og gløgg.

Jeg vil frem til åben have lægge en del ind fra min julehave, så du kan blive inspireret og måske få lyst til at besøge haven.

p1011039

Jeg er begyndt i mit gamle driiiverhus, hvor der er blevet pyntet med flere forskellige slags “kager”, jeg er ikke færdig endnu, men det skal være her “julekagerne” står og symbolisere julehyggen….

p1011070

Her er kager i alle afskyggeninger, her en lagkage i tre etager, som er nemmere at se live eller i dagslys. Men der er lavet tre lagkagebunder, som er pyntet hver især og de er sat på stativer, så der er afstand imellem….

p1011063

Her er noget for en hver smag og om lidt er kaffen klar……

p1011059

Jeg elsker at lege med de forskellige materialer og se hvad der kommer ud af det……

p1011054

Her er en hyggelig stemning i den blå time…….

p1011049

I de to glaskrukker har jeg gemt sommerens rosen duft i form af tørrede rosenblade….

p1011045

Hvem kunne ikke sætte tænderne i en æblekage med nødder……..

p1011040

Det er svært at forklare den tredelte lagkage, men den indeholder oasis, farvede træspåner, tørrede figenblade, små æbler, bær fra træer (ukendt), mos, forkobberede solsikke, forkobberede papirroser, Tillandsia xerografhi øverst på toppen…….

p1011039

I baggrunden kan man se en kage lavet af parrafin, som er beklædt med bladguld….

p1011035

Velkomommen til Bruuns Julehave, håber at vi ses :-).

En tanke om “Kun 4 uger til min julehave, jeg er i sving og glæder mig :-).

  1. Jette Nielsen. siger:

    Hej Margit.Det ser bare forrygende ud på dit bord.Sikke en iderigdom du viser.
    Er sikker på at dine gæster vil nyde din julestue.
    Synes jo der er længe til jul………………….men det er jo lige om lidt.
    Tak for dejlig inspiration.Knus Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.