Man bliver jo vildt glad i låget, når man åbner Tante Grøns bog og blomsterne i vildskab, bare kaster sig op af jorden imod lyset..

Den sødeste, vildeste, blødeste og romantiske poet, Tante Grøn, holdt i dag bogudgivelses reception i skønne omgivelser på Heides Planteskole i Thisted….

Bogen favntager en med de vildeste drømme og i åndeløs måben…

Kære Jytte, tak fordi du er til og spreder dine “frø” i betingelsesløst kærlighed til alle os, uden bagstræberisk bagtanker….

Men i dyb tiltro og tillid til dine medmennesker og verden….

Tak for en hyggelig sammenkomst ved din bogudgivelses reception, solen skinnede og alt var som det skulle være….

HAVEN DEN ER DIN <3 <3 <3

Må din bog blive genoptrykt 1000 gange, det fortjener DU, men også OS…

 

 

9 tanker om “Man bliver jo vildt glad i låget, når man åbner Tante Grøns bog og blomsterne i vildskab, bare kaster sig op af jorden imod lyset..

 1. Tante Grøn siger:

  OK Dino-hjernen kunne godt få en kommentar sendt afsted, så nu kommer en længere smøre:

  Kæreste Margit.

  TUSIND tak for alle dine søde og hjertelige ord. Du er et utroligt positivt menneske, som vil andre det godt og som glæder sig på andres vegne. Det er en menneskelig egenskab, jeg sætter utroligt højt.

  Tænk, at du kom hjem for at deltage i receptionen. Det er vi begge meget meget glade for. Skønt at du kunne følges med Jeannett med to n`er og to t` er. Vi er et godt team os 4. Dennegang øste jeg ikke rødkålen direkte ud på serveringsbakken. Til gengæld tømte jeg mit champagneglas ud over Fru Pedersens smukke kjole og befamlede hende for at få boblerne viftet af hende igen. Dit billede er taget et splitsekund før det sker:o)

  Tusind tak for den flotte flotte gave fra jer. Det var jo alt for galt, Margit. Håber du fik sludret med en masse dejlige havenisser og jeg giver Anette ret: Du strålede og lyste da du kom ind. Brun, lækker og smart.

  Det er dejligt at gense billeder fra dagen, da jeg egentlig ikke selv så ret meget, af hvad der foregik. Men jeg er kommet i en alder, hvor jeg helst vil se billeder af migselv bagfra:o)

  Endnu engang tak for alle de fine ord og tak fordi I kom.

  Knus og kærlige hilsner og tanker. Hils Lean og Jeannett.

  • Margit Bruun siger:

   Uha Tante Grøn, hvad skriver man som svar til dette smukke indlæg, jeg er som jeg er og prøver på at være et anstændigt menneske over for mine medmennesker. Der skrives og siges alt for meget negativt om andre som lever anderledes, er kommet galt afsted, ikke har de samme livsvilkår osv, uden man prøver at sætte sig lidt ind i mennesket bagved, det ved jeg alt om. Jeg gider ikke at være “kloge Åge” på andres vegne, men heller fokusere på det positive, det er langt sjovere og berigende, men det kender du jo godt selv.
   Men bortset fra det, så kunne jeg nu godt have tænkt mig at se og fotografere dig og Anette i befamlingsøjeblikket, se alle boblerne fordufte op i skyen, det ville have været morsomt ?. Og Jytte, jeg kan bedst lide dig forfra ?, kh Margit

 2. Anette Nielsen siger:

  Sikke et sprudlende og dejligt indlæg Margit, og så hyggeligt, at være en del af fejringen, og at se og få hilst lidt på dig, igen, glemte at sige du strålede, og med flot farve:))) Og BOGEN er VIDUNDERLIG og det samme er Tante, og sproget hendes<3
  Og ihh ja den bog fortjener at blive genoptrykt utroligt utroligt meget mange gange.
  Tak for sidst, vi ses til sommer:-)))
  Knus Anette

 3. Sussi siger:

  Ja, det er en dejlig bog – og jeg er glad for at tanten blev fejret med godt vejr og søde blomstervenner. Tak for billederne til os, der ikke rigtig havde mulighed for at være der

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.