Lady in blue….

Blå er en af de farver der bestemt tilhører foråret, hvad er bedre end en blå himmel og blå blomster, ja jeg kan ikke komme i tanke om det lige nu, før lige om lidt, hvor det er de gule og hvide farver der dominere og som jeg så forelsker mig i…….nå ja måske også en lille kop kaffe i forårets svimlende beruselse….

Smukke blå Iris med deres gule glimt, en løgplante man skal nyde max, da den er flygtig, men dog det hele værd….

De passer ind overalt, her har de fået liv i en stor krukke og når de takker af, skifter de bo og flytter ud i haven….

I flok omkranset af birkegrene…..

På bordet står også to zinkbakker fyld med blå perlehyacinter og madammen i midten, Lady in blue. Den bare jord er dækket af barkstykker med spyd på bagsiden, så de ikke flyver af….

Jeg har en fransk madame i hver bakke og dem holder jeg rigtig meget af, de flytter løbende rundt til forskellige steder i haven…..

De blå perlehyacinter står til gengæld rigtig længe og de flytter også ud i haven efterfølgende. Det gør at jeg aldrig er ked af at købe løgblomster, da de jo kvittere med blomster år efter år…..

6 tanker om “Lady in blue….

 1. Anette Nielsen siger:

  Uhhh, jeg har det som dig med de farver der er ynglinge på skift, og samtidig. Og dine franske damer gør sig godt i dine krukker. Fedeste opstilling, råt og godt, flot, og blåt.
  Ha en god dag
  Kærlige solskinds hilsner Anette

 2. Lone siger:

  Så skønt det ser ud med de blå iris. Ja foråret er virkelig godt igang nu. Vi har haft meget regn og kulde her nordpå men idag er det sol og 15 grader…. Jaaa haven kalder
  Rigtig god weekend

  Knus Lone

  • Margit Bruun siger:

   Kære Lone, det er jo helt igennem skønt forårsvejr vi har haft i et stykke tid og det er dejligt at igen at kunne gå i haven og “slappe af” ?, kh Margit

 3. Karen Engell Dalsgaard siger:

  Det ser dejligt ud. Jeg elsker også blåt. Blåt som sommerhimlen, blåt som perlehyacinter, blåt som havet på en solskinsdag. Vi har også blåt som hovedfarve i pavillonen. Sammen med alt det hvide træværk ser det så frisk og lækkert ud.

  Dine franske madames er dejlige 🙂
  Kh, Karen

  • Margit Bruun siger:

   Ja det er sjovt hvad lige netop blå gør ved os, måske netop fordi den relatere til alle de ting du skriver ?. Den er nok kommet for at blive ?, kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.