Barnedåb af mit barnebarn i Bruuns Have…..

I søndags holdt vi barnedåb i haven, haven står i sin flotteste kjole lige nu, så det er absolut en en dejlig oplevelse at nyde sit barnebarn, forældrene og resten af gæsterne i hyggelige omgivelser…

Bordene er dækket og lammeskind lagt ud for en sikkerheds skyld, men solen skinnede lystigt hele dagen….

Bordet er dækket med forskellige genbrugs tallerkner, som er meget dekorative. Servietten er helt enkelt rullet med græs og pyntet med en perlehyacint og et navneskilt….

Dekorationerne er lavet på stativer med hvidtjørn, pyntet med farvede æg, efeu og kobberblomster. Inde i midten stearinlys og perlehyacinter i en patineret krukke. Det er lavet lidt rustikt, da det jo er til en dreng..

På bordet er der lavet en fugl som dekoration til at pynte på madbordet, her står kaffekopper også fra genbrug i forskellige modeller….

Efter kirken var der lidt til ganen, da dåben var meget tidligt…..

Limesmåkager med lyseblå glasur og de skønne hornvioler…..

Dejligt at der findes spiselige blomster som kan være med til at sætte lidt kolorit på farverne…..

Der var også små “snack” bestående af tortillas pandekager, fetaost, philadelphiaost, valnødder og i den ene halvdel bredbladet persille, i den anden mynte og koriander…..

Til dessert hjemmelavet is, lakridsis og chokolade is….

Vandmelon som barnevogn og masser af frugt….

En kage til at afslutte det hele…..

( Åh jo,vi fik også hovedret 😉

Kusine Nynne er dybt forelsket i sin lille fætter William, ja det var en dejlig dag….

Dåbskjolen er en familiedåbskjole, jeg købte den til min førstefødte, så begge mine børn er døbt i den og nu også 4 børnebørn….

10 tanker om “Barnedåb af mit barnebarn i Bruuns Have…..

 1. Tante Grøn siger:

  Kære Margit.

  Hjertelig tillykke med lille William.
  Sikke en dag! Solskin og alt pyntet på smukkeste vis.
  Sådan en dag gemmer man i hjertets og hukommelsens skatkammer.

  Knus og kærlige tanker

 2. Karen Engell Dalsgaard siger:

  Hvor har du haft travlt med alle de forberedelser – men det er da noget af det skønneste at have travlt med. Servietterne, dekorationerne, de fine kopper… så smukt. Småkagerne næsten for fine til at spise. Rullerne er også smukt anrettet – det er nu en god opskrift, jeg fik fra Ahmad og Azimeh dengang. Vi bruger den også tit om sommeren, for de er så friske.

  En skam, at præsten ikke var god. En barnedåb skulle jo gerne være en glædelig begivenhed hele vejen, og de søde dåbssalmer er en stor del af det, synes jeg da i hvert fald.
  Kh, Karen

 3. Kirsten siger:

  Tillykke med barnebarnet. Det er en stor dag, men også en af de hyggelige. En rigtig familiefest, som vil forhåbentlig skabe gode minder hos jer.
  Knus

  • Margit Bruun siger:

   Kære Kirsten, tak skal du have, ja det er en stor dag og minderne betyder mere end vi regner med, altid rart med noget godt i bankboksen ?, kh Margit

 4. Anne-Grete Hundebøll siger:

  Tillykke med barnebarnet,sikke dejlige omgivelser at holde barnedåb i,rigtig flotte borde du har pyntet,men det kan du jo bare. Det hele er jo bare bedre når solen skinner.kh Anne-Grete

 5. Lone Hall siger:

  Hjerteligt tillykke endnu engang ? Hvor er det bare nogle herlige billeder. Tænk så skønt at holde barnedåb i sin have, og med sådan et dejligt vejr. Bordene er så flotte og jeg er helt vild med den lidt rustikke pynt. Fuglen er utroligt flot.
  Har du også stået for al den lækre mad?
  det sidste billede er så dejligt.
  Rigtig god dag til dig

  Knus Lone

  • Margit Bruun siger:

   Kære Lone, det er noget helt andet at holde “fest” i haven, end indendørs og vi har jo mulighederne ?, skøn dag ?. Hovedretten og barnedåbskagen er købt udefra, resten har vi lavet selv ?. Tak for roserne ?, kh Margit

  • Margit Bruun siger:

   Kære Lisbeth, tak skal du have, hvad med dig, har du også fået flere børnebørn, kan huske at vi fik et barnebarn samtidig for ca 3 år siden ?. Vejret har jeg også været spændt på, da det ændrede sig hele tiden, men netop i søndags var det skønt vejr, dejligt. Vi havde en dejlig dag ?, kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.