Spam fra Keukenhof i Holland

Vi har besøgt Keukenhof i Holland og det var en fantastisk oplevelse, fra vi gik ind til vi gik i seng vendte mundvigene opad, de kunne ikke andet, en klar anbefaling. Vi var så heldige at der ikke var ret mange mennesker, da det er tidlig på sæsonen, men fra påske og frem, der er der gang i den.

I får lige lidt spam derfra,med kun få kommentar.

Keukenhof startede i 1950 og havde allerede det første år 200.000 besøgende, hvor mange de har i dag har jeg ikke kunnet læse mig til, men den indgang vi gik til havde ca 20 billetluger. Der er 40 gartner ansat, de starter med at lægge 7 millioner løg fra midt i september, repræsenteret af 100 løg producenter.

Sæsonen varer ca 3 måneder, derefter bliver alt taget nedbrudt og så kan man gøre klar til næste sæson. Jeg glemte vist at sige at man sår nyt græs hvert år, så det kan stå flot grønt til løgene.

Ja så blev der taget næsten lige så mange selfies som der var løg, sjovt at se hvordan folk gør sig til.

Alle hyacinter var støttet med en jerntråd.

Jeg kender godt tulipanen Purissima, men ikke med disse blade, den var flot.

Der var også en del skovhaver at kigge på.

En flot pergola.

Smukke marker.

Det er hyacint marker.

Ikke flere spam billeder herfra, håber at I nød turen og at I blev fristet til at besøge Keukenhof på 240 hektar ellers må I jo nøjes med at besøge min løghave med hele 15000 løg og ca 8000 m2 ?. Ja vores have har så ikke åbent i maj i år, men i juni som vi plejer og august som noget nyt, da vi har en del græsser, og man kan da samtidig besøge tre forskellige haver i august, i nærheden af hinanden, nemlig www.jeannettfruergaard.dk og www.gartnerhave.dk og vores have ?

5 tanker om “Spam fra Keukenhof i Holland

  1. Gitte siger:

    Hej ! Hvis man vil købe billige / god kvalitet løg i Holland, hvor skal man så henvende sig ??? Jeg skal snart til Holland.

    • Margit Bruun siger:

      Ha ha, derved jeg godt, men da var en sød dame der skrev at jeg gerne måtte lægge flere spambilleder ( positivt ment fra hendes side, kender hende ) på og jeg syntes at det var et godt navn. Ja man bliver glad af alle de flotte farver og ikke mindst duften ?♥️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.