Mit Driiiivehus

I skal lige se mit driiivehus, når jeg skriver på denne måde er det fordi, jeg bruger det til andet end bare at drive planter frem i, i foråret. Tomaterne køber jeg, det er kun haven og blomsterne der interessere mig. Så ud over frøplanterne, så er det først og fremmest der jeg tager en lur fra det alle tidligste forår til langt hen på efteråret. Det at ligge der, dels for at sove, men også for at høre lydene fra fuglene, vinden og træerne, det er helt fantastisk. At mærke lyset ind i sin inderste sjæl, der er meget mediativt og det er der tankerne om nye projekter tager form, det kan kun anbefales :-). Jeg har også et orangeri, men driiiivhuset vil jeg ikke undvære for enhver pris. Driiiivhuset er trofast, der er endnu ingen storm der har taget det, selvom det er over 30 år gammelt. På hylderne er der spækket med frøbakker i foråret, men resten af året bliver det brugt til blomster og pynt.

3 januar 031

For enden har jeg en vin der er lige så gammelt som drivhuset, ligeledes har jeg mulighed for at sætte varme på, så jeg kan nyde at være der MEGET tidlig og MEGET sent i driiivhuset.

3 januar 034

Her er min jernfugl med pletter i luften, fuglen kan købes på min webshop.

3 januar 039

Æbler og kogler kan bla bruges til at pynte i bakkerne, indtil at der skal sås i det tidlige forår.

 

 

2 tanker om “Mit Driiiivehus

  1. Anette Krogh Pedersen siger:

    Stort tillykke med den flotte hjemmeside, blog og butik. Ja det er vildt spændende at komme i gang.
    Rigtig dejligt driiivhus. Der er ikke noget bedre end at opholde sig sådan et sted og får ladet batterierne op. Sådan en seng indbyder til små og store pauser.
    K.H. Anette fra Fru Pedersens have

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.