Når jeg ikke kan “lege” i haven, så er jeg i mit blomsterrum.

Jeg er så heldig, at jeg har et dejligt stor blomsterrum, som bliver brugt selvfølgelig til blomster, men også mange andre projekter som jeg har gang i. Her er blevet holdt fastelavnsfest for voksne – her bliver spist sildemadder og drukket en øl og en snaps, hver år til jul med mine veninder, inden vi laver juledekorationer. Her bliver også lavet bryllups dekorationer – barnedåbs dekorationer – konfirmations dekorationer – fødselsdagspynt – kistepynt – afsyring af kobberting – planlægning af haven – her bliver drukket kaffe af mokkakopper, du læste rigtig, mokkakopper ;-), eksperimenteret osv. Jeg vil løbende i år komme ind på nogle af disse emner og give nogle forslag til forhåbentlig anderledes pynt.

Blomsterrum 11 januar 2014 023

Jeg har alverdens ting tingel tangel, men alligevel kan der altid blive plads til lidt mere, utroligt ikke 🙂

Blomsterrum 11 januar 2014 024

Den gamle jernseng har jeg haft i mange år, egentlig ville jeg gerne stille den ud i haven, men jeg nænner det ikke, er bange for at den ikke holder længe derude, men den passer også fint ind her.

Blomsterrum 11 januar 2014 006

Lidt poesi og et gammelt sy bord. Bag døren har jeg mit lager til alle årstider.

Blomsterrum 11 januar 2014 004

Jeg har flere spejle i rummet, det giver godt lys og rumvirkning.

Blomsterrum 11 januar 2014 001

Ligeledes en gammel kommode der har fulgt mig siden jeg flyttede hjemmefra som 18 årige, den er nu endt her, hvor den kommer til sin ret. Kransen i midten er rester fra julen, syntes godt jeg kunne bruge den lidt endnu, jeg kan godt lide at der er hyggeligt, når jeg kommer ud i mit blomsterrum.

Blomsterrum 11 januar 2014 007

Hyacinterne dufter og pynter dejligt, men de skal nu ind i huset. Skørtet ved siden af bliver brugt af “lottoklubben” til runde fødselsdage, bryllupper og sølvbryllup inden for klubben, vi har nemlig en forpligtigelse angående underholdning ved sådanne lejligheder, det går ikke stille af ;-).

Blomsterrum 11 januar 2014 036

Det er min sybord, men må indrømme at den ikke bliver brugt særlig tit.

Blomsterrum 11 januar 2014 032

Blomsterrum 11 januar 2014 019

Masser af lys til at skabe stemning…

Blomsterrum 11 januar 2014 042

Dette skab købte jeg sidste år, jeg måtte bare eje det, det er så charmerende og suveræn. Kostede og vejede en bondegård, men jeg kunne ikke leve uden den, lige før at den kan bruges til pakkekalender ;-). Skabet og jernsengen sælger jeg ALDRIG!

efterår og jul 2013 068

Mit arbejdsbord som er over 3 meter lang, alligevel syntes jeg indimellem at den er for lille.

efterår og jul 2013 069

Jeg prøver på at der er ryddet op hele tiden, men indimellem så flyder det, når jeg har gang i flere projekter. Ved godt at jeg er privilegeret med så megen plads og det sætter jeg også pris på. Når man starter et arbejdsrum op, så tag det stille og roligt, lad tingene udvikle sig så der kommer sjæl med, i stedet for at det hele skal ordnes på en gang. selvom jeg har haft rummet i mange år, så har jeg stadig ønsker 🙂

Blomsterrum 11 januar 2014 014

De sidste rester tulipanløg, som kom i mine krukker i dag, 5000 løg er der lagt til det kommende forår, jeg har haft kvalificeret hjælp, skal jeg lige skynde mig at sige.

 

4 tanker om “Når jeg ikke kan “lege” i haven, så er jeg i mit blomsterrum.

 1. lis@haemomedtec.dk siger:

  Hej Margit.
  Tillykke med din nye fine hjemmeside.
  Den ser rigtig godt ud.
  Og det er altid spændende, hvad du lige har gang i.
  Levering af varer…..kan det blive personligt leveret? 😉
  Held og lykke. Hils
  Kram Lis

  • Margit Bruun siger:

   Hej Lis, alt for dig , du siger bare til :-). Den bænk, jeg har omtalt for dig, vil jeg have på min hjemmeside ultimo januar, så kan du se om det er noget. Kh Margit

  • Margit Bruun siger:

   Hej Lisbeth
   Det er jeg også rigtig glad for, her er ingen regler, roder det en dag, så gør det ikke noget. Hvorimod inde i huset, må der trods alt være en hvis form for orden ;-). Man behøver heller ikke at have så stort et rum, hvis man har mulighed for at have sit eget, selv om det er lille, så er det sit eget og guld værd.
   Hilsen Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.