“Man er vel lidt kongelig”…..

Når jeg føler mig lidt kongelig, er det fordi vi har nogle fantastiske skønne gamle træer som er næsten 100 år. De står meget majestætisk i vores have og er en del af haven som vi dels værner om og dels slet ikke kan undvære…..

!0 sep 2014 point of vue 004

Det er ufattelig så skæve træer er og stadig står i jorden……..

!0 sep 2014 point of vue 012

Da vi startede på haven, var der rigtig mange ting vi ikke tænkte på og som vi først er blevet klogere på hen af vejen. Blandt andet ønsker vi at få indført nogle point of vue ind i haven……Her har vi gjort det med bænken indtil videre, om det skal være sådan fremover vides ikke endnu…..

!0 sep 2014 point of vue 008

Men det giver trods alt en effekt….

!0 sep 2014 point of vue 013

Effekten af de høje skrå træer og bænken syntes jeg er god…….

!0 sep 2014 point of vue 028

Kigger vi så den anden vej, ja så for man også en god fornemmelse og bliver samtidig lidt andægtig over de store træer…….

!0 sep 2014 point of vue 021

Desværre var “Bodil” hård ved vores træer sidste år, det kan man bla se på træet til venstre, det var et tvillingetræ, men “Bodil” tog den ene, plus ret mange store grene oppe i de forskellige trækroner. Heldigvis dækker bladene det godt her om sommeren…..

!0 sep 2014 point of vue 031

I denne ene står der også en bænk, som point of vue……

!0 sep 2014 point of vue 029

Det er jo træer, som hvis vi mister dem, aldrig vil kunne erstattes og haven vil aldrig blive den samme…….så vi krydser fingre for at de i hvert fald bliver stående mens vi bor her 🙂

 

9 tanker om ““Man er vel lidt kongelig”…..

 1. Karen siger:

  Vi har også masser af gamle, store træer hos os, og havde de ikke været der, ville haven helt have manglet karakter. Det er dem, der laver rammen om alt det andet. Smukt med den hvide bænk som fokuspunkt. Den fremhæver det allé agtige, og det som du siger ‘lidt kongelige’ 🙂

 2. Anette siger:

  Kan godt forstå i værner om de fantastiske gamle træer, de giver sådan en ophøjethed, og ærbødighed indtræffer på en anden måde, jeg syntes jeres bænk virker godt, man får trang til at gå turen til den og sætte sig, og nyde synet. Sjovt at du også har den der med point of vue, som jeg først rigtigt har fattet nu;-)

  PS hvis du stadig har flere af de smukke valmuer-frø, vil jeg meget gerne have nogle og sende dig et brev;-)

 3. Nana Hecquet siger:

  Smukke træer! Som yngre var jeg ikke så vild med store træer i haver, men nu synes jeg de giver meget karakter og er helt uundværlige i haver af en vis størrelse. Og det virker godt med bænken!

  • Margit Bruun siger:

   Tror du ikke at man får et andet syn med alderen med hensyn til store træer, jeg bliver i hvert fald mere og mere øm over dem, jo ældre jeg bliver. Tænk hvis de kunne fortælle historier………..så ville jeg lytte……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.