Valmuefrø og noget jeg lovede……..

Da jeg have åben have, var der nogen der forelskede sig i mine valmuer, som jeg har fra Claus Dalby og jeg lovede at skrive her på bloggen når de kunne få nogen. Måden at gøre det på er, at I sender en frankeret svarkuvert til mig, så vil jeg sende nogle frø omkring 1 november.  Nu kan der imidlertid ske det, at andre måske også kunne få lyst til at få nogle frø, så beder jeg jer kontakte mig først, for at høre om der er flere, fremgangsmåden er den samme 🙂

For god ordens skyld, skal jeg lige sige at billederne her er fra år 13, jeg har desværre ikke nogen billeder fra mine valmuer i år, det er i princippet også ligegyldigt, bortset fra at min have er et år ældre i dag og der er sket meget i haven siden, men det går jo nok 🙂

haven 3-7-2012 031

Valmuerne sår villigt sig selv, så det er ikke noget problem, bliver der for mange er det let at luge ud.

haven 3-7-2012 030

Frøene som man høster eller får af mig, skal smides ud i de bede hvor man ønsker dem her i efteråret, da de skal have kulde for at spire….

haven 3-7-2012 018

Jeg syntes at valmuerne passer ind overalt……

haven 3-7-2012 017

Der bliver også mange fine frøkapsler……

haven 3-7-2012 016

Her blandt flere farver…..

haven 3-7-2012 015

Iblandt digitalis, geranium, mørk hyld, salvie, akelejefrøstjerne…….

Haven 30-6-2012 030

Smukt sammen med Rose de Recht…..

 

18 tanker om “Valmuefrø og noget jeg lovede……..

 1. Margit Bruun siger:

  Til alle jer der ønsker valmuefrø fra mig, I skal sende en frankeret svarkuvert til mig og så vil I få frø retur 🙂

  Adressen er:

  Margit Bruun
  Egebjergvej 32 B
  Vridsted
  7800 Skive

  Mærk kuverten nedenunder med “Bruuns Have”

  Hilsen Margit

 2. Tina Andersen siger:

  Også jeg har ønsket disse skønheder i flere år, så håber på at få en smule frø. Hvis det er muligt. Vh Tina

 3. Ghita Johansen siger:

  Hej Margit.
  Det var da en utrolig sød tanke og håndsrækning, så der er mulighed for, at få noget så smukt som dine (Claus Dalbys ;o) ) violette valmuer i vi andres haver også.
  Mon der stadig skulle være frø i overskud eller? I så fald vil jeg meget gerne erhverve nogle ;o)
  Mvh Ghita

  • Birgith Kristensen siger:

   Vil bare sige at jeg har modtaget frøene, sået og nu venter jeg kun på forårets kommen, glæder mig utroligt til at se lilla valmuer i min have.
   Mange tak fordi du gider, at bruge den tid, det tager, for at sende frø til andre.
   Venlig hilsen Birgith

 4. Eirin og Lars siger:

  Hei.
  Takk for hyggelig hilsen på vår blogg. Vi er desverre ikke av de som er flinke til å skrive kommentarer, men vi synes det er interessant å følge med på din blog, og lese om alt som foregår. Håper vi får anledning til å kjøre innom og se din hage neste sommer. Ønsker deg en riktig god høst!
  Hilsen Eirin og Lars

 5. Lisbeth siger:

  Hej Margit
  Skulle du løbe tør for valmuefrø, har jeg også en del endnu. Jeg plejer at bede folk om at sende en portokode til mig, så skal der kun betales en gange porto. Fremgangsmåden er følgende:
  Send sms til nr. 1900, skriv B-brev 50 gram, straks derefter får man en sms tilbage fra Postdanmark om at godkende, derefter får man en kode, som de skal sende videre til dig. Det er så nemt og billigere for modtagerne. Du skal så godt nok selv lægge kuvert til, men de fås billigt i discountbutikker.
  Kh Lisbeth

  • Margit Bruun siger:

   Hej Lisbeth, tak for tilbuddet, det er sødt af dig, giver lyd hvis det bliver nødvendigt :-). Ligeledes tak for information omkring den smarte forsendelsesmåde, det vidste jeg ikke at der eksisterede, den vil jeg benytte mig af fremover, men lige her og nu bliver det med frankeret svarkuvert, da jeg ikke er hjemme og skal have en anden til at sende dem :-). Men så lærte jeg noget nyt, dejligt :-).
   Kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.