En fantastisk dag :-)

Tusind tak til alle jer der besøgte os til vores åben julehave, det var helt fantastisk og hyggeligt :-), vi var heldige med at det holdt tørvejr 🙂

Jeg er imponeret over at så mange mennesker kom langvejs fra 🙂

Jeg fik ikke hilst på alle, så hvis I læser med her, så håber jeg at I nød at være her, dem jeg talte med fik jeg en både en hyggelig, faglig, morsom, varm og syntes jeg en nærværende snak med 🙂

Det eneste jeg er ked af er, at jeg havde overladt kameraet til en anden og det var ikke så godt, da vedkommende er kommet til at trykke på en knap der ikke skulle trykkes på, så jeg har ikke ret mange billeder der dur fra dagen. Men det kan ikke ødelægge dagen, jeg lægger dem på som dur og næsten dur…..

23 nov 2014 åben julehave 022

Indgangslysene kom rigtig til sin ret……

23 nov 2014 åben julehave 035

Der blev hygget…..

23 nov 2014 åben julehave 025

Lanterne var tændt….

23 nov 2014 åben julehave 037

Der blev studeret og købt ind…..

23 nov 2014 åben julehave 017

Julemanden skulle have sit bad…….

23 nov 2014 åben julehave 021

Min egen komponerede trellerbænke fik rigtig mange positive kommentarer…..

23 nov 2014 åben julehave 015

Lanternerne havde faktisk deres funktion hele dagen, fordi det var så gråt og mørkt…

23 nov 2014 åben julehave 027

Vores nye rum blev indviet, desværre er billederne her dårlige……

23 nov 2014 åben julehave 026

Stedet er jeg blevet rigtig godt tilfreds med, det vil jeg komme ind på i et andet indlæg……

23 nov 2014 åben julehave 002

Den lille cykel nederst til venstre er en gammel barnecykel, den har jeg vist ikke vist før, den er pakket ind i mos og som I kan se med lys på…..

23 nov 2014 åben julehave 004

Når man havde set haven, var det godt med lidt varme, så er det rart at have lidt forskellige rum hvor man kunne sidde og drikke gløgg og spise æbleskiver. Min mand havde travlt med at anvise ledige siddepladser, men han nød det 🙂

Så igen tak for en oplevelsesrig dag….

OG NU VIL JEG TAGE EN SLAPPER her på bloggen og kigge på jeres juleforberedelser, jeg er jo færdig 😉

 

g

 

14 tanker om “En fantastisk dag :-)

 1. Anette siger:

  Hej Margit!
  Hvor lyder det bare godt, gode billeder eller ej, så betyder det ikke så meget for stemningen er fanget, og den er skøn. Og hvor er jeg også vild med julemandens plads, lige noget for en lidt barnlig sjæl;-)

  Rigtig god slapper:-)
  Hilsen Anette

 2. Jette Nielsen siger:

  Hej Margit.Hvor er det dejligt at høre at din julestue blev en stor succes.
  Selv om nogle af dine billeder ikke er så gode…………..så lyser de langt væk at stemning og hygge.Lidt ærgerlig over at jeg bor så langt væk til et besøg.
  Brugte selv lørdagen til at lave dekorationer med en veninde hele dagen…………..rigtig hyggeligt.
  God aften Knus Jette

  • Margit Bruun siger:

   Hej Jette, man kan ikke alting her i livet, så er det rart med bloggen, at man kan følge med i hvad der sker :-). Dejligt at kunne dele julehyggen med en veninde og lave dekorationer :-), kh Margit

 3. lisbeth siger:

  Dejligt at dagen blev en succes, du har jo lagt et stort arbejde for at give folk en oplevelse. Nyd din december og alt det fine du har lavet.
  Jeg har til gode at lave juledekorationer og pynte og det glæder jeg mig til:)

 4. Trine V. siger:

  Kære Margit og Husbond!

  tak for en dejlig og stemningsfuld oplevelse i jeres julepyntede have. Sikke mange skønne steder, opstillinger og kig. Min mor, to haveveninder (nu med hver sin dejlige jernkurv) og jeg havde en rigtig hyggelig eftermiddag – og fik taget en masse billeder, så vi kunne fastholde oplevelsen – og tage frem til inspiration, når vi nu selv skal til at bikse med lidt julehavepynt – selvom det bliver i noget mindre målestok.

  Og dit værksted – det var selve julemanden værdigt – sikken en hule og et skatkammer! Det står printet i hukommelsen – dejligt at du har sådan et fantastisk sted – og pladsen uden for var bestemt heller ikke at foragte, og orangeriet – og … og.. ja; du kender jo selv alle dejlighederne.

  mange Julehave hilsner
  Trine

  • Margit Bruun siger:

   Kære Trine plus de andre, dejligt at I hyggede jer og kunne lide det, ligeledes tak for hjælpen med mobilpay :-). Er sikker på at I nok skal få lavet noget smukt, slå hjernen fra og lad hænderne tale, det giver mange gange det bedste resultat :-), kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.