Gæstebesøg i min julehave :-)

Jeg havde i søndags besøg af Karen fra http://dalsgaardiskivholme.com/, hun har været så sød at skrive et indlæg om besøget og mine billeder var jo ikke for gode. Karen skriver altid med et glimt i øjet og hendes blog er bestemt ikke kedelig, så prøv at besøge den 🙂

Karen tak for dit fine indlæg 🙂

Hvis I har lyst til at kigge billeder fra julebesøget gennem Karens briller så tryg nedenunder 🙂

Besøg i Bruuns Have – Bruuns Julehave

5 tanker om “Gæstebesøg i min julehave :-)

  1. Nana Hecquet siger:

    Jeg har allerede læst Karens indlæg 🙂 Og jeg har også fortalt hende at jeg er misundelig, Jeg er sikker på at det har været en dejlig oplevelse at besøge jeres have!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.