Min nye terrasse :-)

Så er der billeder fra min nye terrasse, jeg har fået en overdækket terrasse på 9 m2 og den er ikke fuldt ud færdig endnu med hensyn til indretningen……27 nov 2014 duer 011

Jeg er så glad for den og glæder mig til at tage den i brug for alvor……..

27 nov 2014 duer 010

Vinduet har jeg fundet på genbrug og det er med facetslebet glas, det er så smukt…….I love it ;-), ( som Ole Henriksen siger )……

27 nov 2014 duer 017

Vejret var perfekt til at tage billeder i dag, med skønne solstråler……

27 nov 2014 duer 014

Bordet er pyntet delvis med noget jeg viste den anden og et nylavet juletræ…………

27 nov 2014 duer 019

Det passer så fint i stilen til stedet…….

27 nov 2014 duer 007

Jeg har væg på højre side mod vest, når jeg sidder på terrassen og kigger mod syd, på min venstre side har jeg vores nyplantet skov….

Hvad kan det ikke udvikle sig til på denne terrasse og omkring bygningen som er brugt til arbejdsmæssigt formål, jeg glæder mig, så kan jeg igen komme til at lege 🙂

 

12 tanker om “Min nye terrasse :-)

 1. Jette Nielsen siger:

  Hej Margit.Super overdækket terrasse du har fået dig………………og smukt vindue.
  Det passer perfekt ind i stilen…………..og det samme går det lille bord og stole med de lækre skind.
  Rigtig god weekend Knus Jette

 2. TANTE GRØN siger:

  Kære Margit .

  Hvor ser det godt ud. Nej, ordet “godt” er ikke godtnok. Det ser FABELAGTIGT GODT ud. Et lille malerisk postkortmotiv, som slår en vildt dejlig stemning an. Sådan et tableau vil jeg kalde et “statement”.

  Jeg er altså virkelig ked af, at min snedrysningsmaskine gik i stykker natten før jeres Åben Julehave. Jeg “makkede” i teknikken hele natten, men ak og ve…..skidtet ville ikke du, så jeg kunne køre til Fjends og drysse hvid magi udover hele dit julescenarie. Men men men…..der var jo slet heller ikke nødvendigt. Magien havde du jo selv skabt! Håber du tager et lille velfortjent hvil ovenpå din kraftpræstation.

  Knus og ønsker om en rigtig god dag

  • Margit Bruun siger:

   Så var det det, der rumsterede om natten , ja teknikken den driller sommetider eller drillenissen ;-). Men tak for din overførte støtte, den virkede til gengæld :-). Hvil…. Ja jeg har ihvertfald ikke lavet nogle juleting siden ;-), men skal da lige have lavet lidt kranse og jo, jeg slapper af efter intens arbejde og en dejlig oplevelse :-), kh Margit

 3. Anette siger:

  Hej Margit!
  Og en ny skøn legeplads, tillykke med den:-) vinduet er FLOT, det skaber sådan en hyggelig stemning. Flot barktræ, og dejlige siddepladser.
  Rigtig god fornøjelse
  Hilsen Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.