X-faktor hos Moseplassen

Moseplassen http://moseplassen.com/ holder X-faktor i forskellige farver, i dag og i morgen er det rosa…..

Og hvad har jeg så valgt, jeg vælger at gå modsat, sætte fokus på en skønheds forfald. Rosen som har givet alt den ynde og skønhed til os og hvor vi har suget saften, kraften og farven ud af den, alt det lever i vores hjerter vinteren over, hvorefter den igen yder sit bedste og optimale med sin skønhed på ny. Rosen forfald er virkelig skøn og charmerende, den har levet sit liv og står nu med sine rynker og erfaringer, klar til at give livet videre til en ny generation, livets cyklus kører videre, hvor befriende 🙂

Forfald 032

Alder er ingen hindring for skønhed…..

Forfald 033

Hverken forfra eller bagfra…..

Forfald 030

Eller i flok……..

10 tanker om “X-faktor hos Moseplassen

  1. Villroses hage siger:

    Forfallets estetikk… Jeg følger og fotograferer også rosene mine hele året igjennom. En ekte livssyklus, siden de kommer tilbake med full kraft neste sommer 🙂

  2. Anne på Moseplassen siger:

    Hei 🙂
    Neimen, så artig at en litt eldende skjønnhet kan få være med på konkurranse også! Veldig hyggelig at du vil være med på konkurranse, nå er din lenke lagt inn, om du har problemer også ved neste deltagelse så gjør du det på samme måten, så fikser jeg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.