Hvid champagnebrus……

Hvid champagnebrus, som smager og ser skøn ud, men skal nydes nu og her, da boblerne hurtigt fader ud. Men ikke destro mindre nyder jeg det i fulde drag når tid er…….

19 maj 2015 006

Smukkere bliver det ikke……..

19 maj 2015 005

Når rododendronen er færdig, tager klatrehortensia over, det er den der er ovenover. Den står faktisk flot resten af sæsonen, da blomsterne efter afblomstring, er dekorative i sig selv og kan bruges til rigtigt meget bagefter……..

19 maj 2015 018

Et andet champagnebrus er æbletræerne…….

19 maj 2015 014

Her er hænger de som forhæng til en af havens små huler…..

19 maj 2015 002

Champagnebrus er også når duer sejler igennem luften, heldigvis hele året…….

19 maj 2015 025

Det her er ikke en hættemåge, men en due som vi kalder Pava, da den går under alle bilerne og undersøger dem for undervognsbehandling, det gør den så godt, da den er inde i alle kroge, at den er sort i hele hovedet :-). Hvad den finder der er en gåde, de andre duer gør det også, men er knap så grundige ;-).

 

 

 

Det er lidt spredt fægtning, da næste scene står på spring i kulissen og kun venter på noget mere scenelys……

 

 

10 tanker om “Hvid champagnebrus……

 1. Carina Beier siger:

  Elsker også disse hvide blomsterne buske og træer.
  Kan se, at du også har en træterrasse. Må jeg spørge, hvilket træ I har bygget den i, og hvor gammel jeres er?

 2. Jette Nielsen siger:

  Kære Margit.Kan kun tilslutte mig med dine hvide champagnebrus………………elsker hvide blomster.Og du har da dem i hobetal.Flotte rhodoer og den smukke klatrehortensia…………….som jeg desværre ikke har plads til.
  Men smukke æbletræer i blomst har jeg også.Og dit vindue i træet er bare genialt.
  Mystisk med de duer,hvad laver de dog under bilerne ?
  Rigtig god aften knus Jette

  • Bruuns Have siger:

   Tak skal du have Jette, jeg elsker også æbletræer, de er så smukke. Ja duerne er et mystisk problem, måske finder jeg svaret :-), kh Margit

 3. Lonni Stoltenborg siger:

  Hej søde Margit.
  Tusinde tak for turen rundt i jeres dejlige have. Det var en sand fornøjelse, som jeg kan leve længe på. Jeg har lige i dag lagt et indlæg på min blog fra netop jeres have. Her kan du se din have gennem mine øjne. Jeg er så glad for de ting (fuglehuset og fugleburet) jeg fik med mig hjem fra jer. Dejlige minder fra en dejlig have. Jeg så også to forkobrede (?) blade som jeg gerne ville have haft med hjem og pynte i min egen have, men desværre glemte jeg dem helt, da vi stod og snakkede om fuglehuset. Øv! Men en fantastisk tur var det og jeg kan kun anbefale andre at tage turen også.
  Rigtig god dag til dig.
  Klem Lonni.

  • Lonni Stoltenborg siger:

   PS: den klatre hortensia du har der på billedet vokser sådan en hurtigt op og lukker til? Den er vel ikke stedsegrøn? Jeg har nemlig et rionet der skal beklædes med noget smukt og tænkte netop på denne.

   • Bruuns Have siger:

    Kære Lonni, det er et dejligt indlæg du har lavet om vores have og familie, det var rigtigt hyggeligt at møde dig og din mand og mærke jeres åben sind og have begejstring. Med hensyn til klatrehortensiaen, så vokser den ret hurtigt når den først får fat og den er ikke stedsegrøn, men den står pænt med blomster frøstande hele vinteren. Held og lykke med det :-), kh Margit

 4. Anette siger:

  Øjjj hvor ser det godt ud Margit! Og dejligt med sådan en miljøvenlig Pava:-)
  Har også plantet en klatrehortensia ved vores køkkenvindue, og der er allerede planer om to mere et andet sted på huset, for det er sådan et syn du viser jeg drømmer om.
  Hilsner fra Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.