Sig månen langsomt hæver…….

Sig månen langsomt hæver,
den gyldne stjerne svæver
på himlen klar og blid;
vor skov er tavs og stille,
og hvide tåger spille
på engen rundt ved aftenstid.

20 maj 2015 Sig månen langsomt hæver 011

Mosekonen brygger efter en mærkelig vejrmæssig dag, koldt 8 grader, skyet, sol, styrtregn virkelig, pludselig 15 grader og sol og nu koldt og begyndende tåge…..

20 maj 2015 Sig månen langsomt hæver 013

Smukt ser det ud…….

20 maj 2015 Sig månen langsomt hæver 017

 

Så er det godt at have lys i terrassen, der lyser op på de ny udsprunget bøgeblade…..

Lyser op, det gør de haveblogger der har været så søde at skrive om vores have, turen er nu kommet til

Bonderosen alias Susanne Møller, der har været så sød at besøge min have og skrive om den på hendes blog :-).

Du kan læse mere her: http://bonderose.blogspot.dk/

 

 

8 tanker om “Sig månen langsomt hæver…….

 1. Sussi siger:

  åhhh, jeg ser næsten aldrig mosekonen brygge mere…. sommeraftner med mosekonebryg er en af mine dejligste barndomsminder

  • Bruuns Have siger:

   Sussi du må bo det “forkerte” sted, jeg syntes jeg ser det tit. Godt at have nogle gode barndomsminder og der var der mere trylleri og magi over det, det er det selvfølgelig også i dag, men på en anden måde :-), kh Margit

 2. Karen Engell Dalsgaard siger:

  Altså Margit – det rabler slet ikke for dig, for det er en dejlig sang og en rigtig ørehænger. Det er kun dejligt, at vi kan blive inspireret af hinanden – og det er jo den samme måne, der har gjort os glad, og som vi har taget billeder af, og den tilhører ingen af os 🙂

  Tror du, du kan gætte den næste sang/salme, der dukker op hos mig?

  Knus og kh, Karen

  • Bruuns Have siger:

   Det er dejligt at kunne inspirere hinanden, men det behøvede vel ikke komme 12 timer efter ;-), nå pyt :-). Den næste salme/sang……nej det tror jeg ikke…… det kan jo ikke være ” Kom Maj du søde og milde “, da maj dels snart er slut og mild….nej det kan vi vist ikke kalde den. Så jeg glæder mig til i morgen for at se, hvad du finder på :-), kh Margit

 3. Frede siger:

  Fantastisk smukke billeder, Margit! Især de to med tåge falder i øjnene. Det er sjovt, som underbevidstheden arbejder, så man forledes til at tro, at man har fået en unik ide – for så at opdage at man havde det set tidligere men glemt det….. Men sådan er det vel med inspiration.

 4. Bruuns Have siger:

  Jeg har lige skrevet på Karens blog, http://dalsgaardiskivholme.com/2015/05/20/sig-manen-langsomt-haever/#comment-14619, at jeg lige opdagede, at jeg efterabede hende, tænker at det måske er sket fordi jeg jo kender denne skønne sang og så har den nok rumsteret i hovedet efter jeg læste hendes indlæg i morges. Dagen går, det bliver aften og jeg er ude at køre, der er det mest skønne mosebryg, kommer hjem og skal selvfølgelig tage billeder. Hvad dukker så op i min hjerne, en sang som jeg hørte fra morgenstunden, som jeg lykkelig havde glemt alt om at Karen også skrev om………altså den hjerne, sorry. Syntes lige jeg var god ha ha ha, gamle kone ;-). Skriver det lige her, så folk kan læse at nu rabler det for hende, altså fru Bruun ;-), Sorry Karen og alle I andre………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.