Jul i blomsterrummet……og inspiration fra andre……

Man må godt lade sig inspirere af andre,

det er ikke alt der bliver opfundet i eget hoved, det nægter jeg at tro på. Selvfølgelig får man nye ideer selv, nogle mere end andre, man bliver også inspireret af andre og derefter laver noget nyt.  Og så sidst, men ikke mindst, så efterligner vi også hinanden og det har jeg gjort med overflødighedshornet her i indlægget. Hvad jeg ikke syntes er forkert, ved at efterligne, lærer man nye teknikker og kommer dermed videre :-).

PB251271 (2)

Overflødighedshornet fortalte jeg om i et tidligere indlæg https://bruunshave.dk/2015/10/besoeg-hos-claus-pedersen-dekoratoer-forfatter-og-tidligere-boligredaktoer-som-er-ejer-af-munkhus/, efter jeg havde besøgt Claus Pedersen fra Munkhus http://www.munkhus.com/

PB251253

Og det er helt i orden at sige at hans er flottere end min, han er sindsyg dygtig. MEN jeg måtte prøve at lave en og jeg må sige at det bliver ikke sidste gang jeg arbejder med dette materiale. Den er nemlig bygget op i byggeskum, skåret til og limet sammen og det var vildt sjovt, det skal jeg helt bestemt lege noget mere med :-).

PB251258

Her står den i blomsterrummet, men er lige flyttet ind i huset, nu skal der også pyntes der efter min åben julehave og de forskellige kursus er overstået….

Så måske kommer der lidt billeder fra privaten :-).

 

 

 

 

 

 

3 tanker om “Jul i blomsterrummet……og inspiration fra andre……

 1. Jette Nielsen siger:

  Kære Margit.Det overflødighedshorn er du da sluppet rigtig godt for.
  Og jeg synes da også at det er helt OK at efterligne……………..for det er jo det vi lærer af.Og elsker også at blive inspireret her på bloggen.Og du er en af dem som jeg
  elsker at læse med hos.
  Rigtig god weekend knus Jette

 2. Karen Engell Dalsgaard siger:

  Det er altså lige dig, det overflødighedshorn. Du har sans for det overdådige – og en stor tålmodighed, når der skal nørkles. sikke dog en masse bog! Og det med at efterligne? Det er vi jo hjertens enige om 🙂
  kh, Karen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.