Så er der tid til at gå i frø på to måder………

Så er det tid til at gå i frø på to måder, jeg holder af frøene, da de kan være livgivende både over jord, under jord og i vandet…..

P4090021

Det er en nydelse at jeg for alvor kan gå i gang både med blomster, opstillinger og frøsåning……

P4090024

Lige her er den blå, grå og hvid den dominerende farve, hvad der passer godt til den røde baggrundsfarve…..

P4090027

Buret er beboet af blomster og mine skønne frøer…..

P4090029

Limegrøn græs og koboltblå hornvioler supplerer hinanden godt……..

P4090030

Et dejligt citat som taler for sig selv……

P4090032

Jeg elsker at lave små oaser rundt omkring…….

P4090033

Det at øjet kan se nye små ting hele tiden, lige som i et maleri, det er det der gør det spændende i min verden…..

P4090036

Her sidder to dejlige frøer og troner, med hver deres krone, se mig, se mig…….æggene i baggrunden har jeg stadig med, selv om det ikke er påske, fuglene er jo først begyndt at lægge æg nu, så jeg syntes, at jeg med god grund stadig kan bruge dem som en del af billedet……

P4090037

Når jeg ser den lille frø sidde der, kommer jeg til at tænke på historien om at kysse frøen, så den forvandler sig til prinsen på den hvide hest ( uden at jeg dog kan huske oprindelsen )……

P4090039

Frøæg er lagt i industrielle mængder rundt omkring i søer og vandhuller, jeg tror det fascinere rigtig mange specielt børn, der er et eller andet magisk over det. Så jeg tror også at de fleste derfor kan lide frøene, vi har ihvertfald rigtig mange i vores have og dem nyder jeg…..

P4090040

Her er et lille udvalg af mine underskønne påskeklokker……

P4090041

Normalt nænner jeg ikke at plukke dem, egentligt lidt ærgerligt, da når man gå rundt i haven er nødt at vende hovederne for at se dem……de er så smukke……tror jeg vil plukke flere fremover, det er det hele værd………

P4090042

Stod det til mig, så fandtes der vibeæg hele året, de er så smukke og elegante……..er der ikke nogen derude der lige kan krydse dem, så mit ønske kan gå i opfyldelse……

P4090045

Det kribler i fingrene efter at så alt, plante alt, flytte alt ud, indrette mig……..men men men, men jeg besinder mig fordi, som min lokale købmand siger, “jeg elsker at folk køber tidlig ind, for så sælger jeg alting to gange”…. mig skal han ikke snyde ;-)….men han er nu et venligt menneske….

P4090048

Blåt og råt klæder hinanden……

P4090049

Vibeæg, påskeklokker, kobberblomster, blå flasker, forglemmigej, perlehyacinter, hornvioler, alt sammen overvåget af den lille frø……

P4090050

De små hvide klumper i trådbakken er henholdsvis agern, sneglehus, frøstande som kan sættes på armeringsjern og sættes ud i haven som pynt……

Forsat god weekend :-).

 

 

10 tanker om “Så er der tid til at gå i frø på to måder………

 1. Anne Grethe siger:

  Det er skønt at følge med på på din blok ,du har mange skønne ting ,og en rigtig flot have,
  jeg regner med at komme til åben have igen i år .
  Vil høre om opsatsen med de 6 små glas er een du har til salg i butikken.
  Kh. AG.

  • Margit Bruun siger:

   Kære Anne Grethe, tak skal du have og det lyder dejligt at du har lyst til at komme igen, du er meget velkommen :-). Den lille opsats har jeg snuset mig frem til, jeg har fundet firmaet i Holland, eneste problem er, at jeg selv skal sørge for fragten og det tygger jeg lige på. Det var jo selvfølgelig nemmere at de ordnede det, hvad der også er normalt. Så vi må se :-), kh og knus Margit

 2. Kirsten siger:

  Kære Margit dejligt med et frøstadie – for ofte så starter det meste med et frø og ender med noget flot (ofte)
  En dejlig plads
  Kh
  Kirsten

 3. Lonni Stoltenborg siger:

  Et dejligt sted du har dig der.
  Sikke mange fine ting til at pynte.
  Jeg er også vild med frøer, især dem med krone på.
  Jeg har dog både kysset og fundet min prins 🙂
  Håber du har det godt.
  Klem Lonni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.