Dekoration fra min skærehave/højbede…

I dag blev det til en lille dekoration fra min skærehave/højbede. Jeg elsker når der er tid til at lege og dagens dekoration er i mange farver….

P7310179

Den er ikke helt ens på begge sider, men bare der ikke er en bagside, så er det ok. Årsagen er at mine georginer først er begyndt at blomstre og jeg derfor ikke har så mange af samme slags endnu, men pyt der er jo nok andet at tage af….

P7310194

I dekorationen er der disse skønne georginer….

P7310240Her er der “kobberfarvede” morgenfruer, det kalder jeg dem ihvertfald, de sidder iblandt frøstande fra klatrehortensia ( ok, klatrehortensiaen er den eneste der ikke er i højbedene, men de er gode til at sætte i bunden ). Lige ovenover sidder skærmblomster fra gulerod og til venstre er de blomst fra hortensia Annebell….

P7310238

Her i billedet kan I også se jomfru i det grønne, den lilla dusksalvie som er uundværlig……

P7310231

Georginen fra den anden side, smuk changerende…..

P7310229

Jomfru i det grønne svævende over en anden pompon georgine, med smukke finurlige mønster……

P7310221

Blomster er simpelthen fantastiske, dem der har opfundet dem, har haft en god fantasi…….

P7310219

En møllehjul georgine, den er lidt sjov, til venstre for den er der brugt rødkål…..

P7310217

Jomfru i det grønne findes i mange skønne farver……

P7310214

Blomsterstande fra klatrehortensia…..

P7310213

Møllehjul georginen er også smuk i det inderste…..

P7310212

Pompon georginen med små vanddråber inde i rummene….

P7310210

Jeg har også brugt ukrudt, som stod i højbedene, nemlig en pileurt som gør sig ganske godt……

P7310209

Ligeledes har jeg brugt de mørke bønner, de giver et flot spil i farverne…..

P7310206

Her de limegrønne blomster fra hortensia Annebell, de bliver senere hvide når de vokser sig store, men her fortrækker jeg dem i limegrøn…

P7310202

Jomfru i det grønne igen, men nu som frøstand og de kan tørres og bruges til dekorationer både nu og til vinter….

P7310201

Lyserød dusksalvie og bagved den mørke kornblomst……..

P7310200

Nu skrev jeg lige at det kun var klatrehortensiaen der ikke hørte til højbedene, det gør disse frøstande heller ikke. De kom med fordi da jeg plukkede ind til dekortionerne, begyndte det at regne og jeg søgte ly under træerne, nå ja, så hang disse frøstande lige nede i hovedet på mig, så det var bare at plukke. Man kan også se lidt let grønt indimellem, det er fra mine asparges som er gået i stok og det er med vilje, fordi de netop er så fine i buketter……

P7310199

Jeg vil slutte af med disse morgenfruer, som jeg kun kan anbefale at have i sin have, jeg kan ikke huske hvad de yderligere hedder, men de kan nemt findes rundt omkring….

 

 

 

 

En tanke om “Dekoration fra min skærehave/højbede…

  1. Anette siger:

    Hej Margit!
    Og jeg ELSKER din dekoration, farverig lækker og fyldt af sprudlende liv:-)))siger det da gerne igen din farvesans er så utrolig god, appetitlig og krydret, lige til at spise:-P Det er morsomt og genkendeligt at alt ikke kommer fra skærebedet-og at inspiration opstår på din vej, ved en slags “tilfældighed”.
    Hilsner hygge og kram fra Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.