Et julehilsen fra mig til dig…

En lille julehilsen fra mig til dig, fra et hjørne af min have…..

p1011111

Den rustne fe står nu klar i julehaven til at hilse på dem der nu kommer forbi…..

p1011107

Jeg har igen brugt de nordiske farver, som jeg elsker, med lys, kogler, æbler, birkegrene, gran, et lille træ og de underskønne forkobrede solsikker…..

p1011104

Så velkommen i Bruuns julehave :-).

 

 

En tanke om “Et julehilsen fra mig til dig…

  1. Anette siger:

    Kære Margit!
    Jo jeg kigger med får bare ikke lagt de store kommentarer i tiden. Sad sammen med Ida og kiggede din blog den anden dag, ville vise hende dit univers og dit besøg hos Tage Andersen i Sverige-hun anede nemlig ikke hvem det var jeg fablede om;-) det ved hun nu.
    1000 tak for din julehilsen sender dig et “engleluftkys” retur, med ønsket om fortsat god fornøjelse med julehaven-som ser ud til at blive noget så lækker-ælsker den nordiske stil!( men også så mange andre stilarter-andre steder;)
    Kærlige hilsner fra Anette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.