Rundkørslen er nu blevet renoveret og fået en sladrebænk…

Vi har rykket alt op i rundkørslen og sat en bænk omkring træet, det hele er blevet julepyntet, så det ser fint ud indtil videre. Der er lagt gran i bunden, da der først bliver plantet til til næste år…..

p1011238

Meningen er at der til næste år skal plantes enten trædebregne eller lav timian med trædesten imellem. Jeg hælder mest til timian, da det vil se så smukt ud med blomstrende timian, der også dufter fantastisk….

p1011234

Den grønne bænk står så fint sammen med de sidste smukke gule blade…..

p1011231

Birketræet blev plantet i forbindelse med min første fødte, så træet er selvfølgeligt “helligt”….

p1011229

Til at pynte med har jeg brugt daddelgrene som jeg har taget med fra ferien, græskar, palmekål, kogler, et lille juletræ og et lille tårn med lys….

p1011227

Ude i skoven findes der bare så meget guld, prøv lige at se det troldetræ, den er da smuk, det vil jeg vise noget mere af senere…..

p1011223

Så her skal der drikkes mange kaffetår, sladres både sommer og vinter, jeg glæder mig…

 

4 tanker om “Rundkørslen er nu blevet renoveret og fået en sladrebænk…

  1. Fru Friis siger:

    ELSKER bare sådan en kaffe-sladre-hygge-bænk. Og når den så også er i grønt jern, kommer der en lille tåre i øjenkrogen…. den er SKØØØØØN*! :o)

  2. Karen siger:

    Sikke en hyggelig bænk. Sådan en burde enhver have til at kalde til pause en gang i mellem 🙂 Timian vil garanteret vokse fint der. Det stemmer jeg også for.

    Er lige kommet ind i tørvejr efter at have gravet georginerne op. Det er både hårdt arbejde i den våde lerjord, og også lidt vemodigt.
    Kh, Karen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.