Onsdag besøgte jeg CPH garden i Valby og du kan nå det endnu….

I går onsdag tog jeg på tur til Haveselskabets store haveshow, nemlig CPH garden i Valby. Det var en fantastisk oplevelse som jeg vil dele med jer og klart anbefale jer at deltage i. I kan nå det endnu, da der er åbent til og med søndag, se mere på Haveselskabet.dk. Jeg håber af hele mit hjerte at det lykkes dem at få succes med showet og det kæmpemæssigt arbejde de har lagt i det, for så vil de i 2019 gentage ( forhåbentlig ) succesen.

Kronprinsse Mary kom og åbnede CPH garden officielt og skulle samtidig navngive en ny rose, som kom til at hedde CPH Garden in Bloom…..

I den forbindelse var der modeshow med havetøj, noget mere alternativt end andet…..

Her det mere praktiske…..

Beklager at billederne ikke er skarpe, stod for langt væk og modellerne stod ikke stille…..

Der er 8 showhaver på hver 50 m2 og de var alle kreativt indrettet. Jeg vil starte med at vise haven der vandt guld: “Dream at little dream”. Det er nogle skønne haver alle sammen, så jeg vil ikke kommentere så meget på dem, men bare sige, at der er noget for en hver smag, masser af inspiration og drømme…..

Masser af struktur…..

Flot orangeri og en rigtig flot cypres, der nærmest sætter prikken over i, herfra set…..

Og her fra en anden vinkel…

Sølvet gik til “Den spiselige have”, jeg har desværre ikke flere billeder derfra….

Bronze gik til “Den blomstrende have”, som havde en utrolig skøn blomster sammensætning…..

På bagsiden en stor flot insekthotel, whau…..

Her ser I “Den bæredygtige byhave”

Med en smuk smuk buket på bordet…..

Og en salgsbod med sedum på taget, boden er på den anden side, men et lille skur som kan være i mange haver og give charme….

“New Nordic Nature”, var også rigtig flot og der KUNNE BADES I DEN….

Forenden en afslapnings gynge….

Her ser I “Seernes drømmehave”, med flotte anderledes tankegange….

Der var 4 terrasser, her også en af dem….

“Mellem himmel og hav”, er også en rigtig skøn have og der er helt bestemt detaljer jeg kan bruge….

Navnet passer rigtig godt til stilen….

“Vild og vidunderlig urban oase”, var der mange der var vilde med, inclusive mig selv….

Her er der også fyldt med detaljer, som kan bruges,,,,,,

Det var showhaverne, der var selvfølgelig også andet…..

En sjov oase, til dels som bare et rum i sig selv, men bestemt noget for børn……

Den ultimative shelter,,,,,

Et anderledes byhus….

Flotte salgsstande….

Masser af blomster….

Uddeling af priser, her vinder Livsnyderhaven CPH gardens blogpris…

Tante Grøn vandt Årets grønne profil of årest havebog, velfortjent til dem begge to :-).

Så du kan nok se, at der er nok at se og opleve, pak tasken, bilen eller køb en togbillet og kom afsted, du vil ikke fortryde det :-).

 

.

 

 

 

 

 

 

10 tanker om “Onsdag besøgte jeg CPH garden i Valby og du kan nå det endnu….

 1. Anette Nielsen siger:

  Hej Margit
  Tak for en skøn rundtur ved den helt store danske “havefest”, jeg har snart været rundt og kigget på alle indlæggene, og det slår mig at hvert og et er forskellige. Jeg muntre mig med at se mode-sjovet til havefolk, det har jeg endnu ikke set andre steder. Og det samme gælder shelteren, den er fed, men jeg tror nu alligevel jeg er mere vild med jeres:-)
  Kan godt sidde og blive lidt misundelig på den gode måde at jeg ikke var en del af det hele, det oser langt væk af god stemning-men måtte tænke på mig selv,ift en tiltrængt fridag i eget selvskab.
  Igen kæmpe stort TILLYKKE både til Maria og Tante Grøn, så FEDT!!!
  Kærlige hilsner Anette

  • Margit Bruun siger:

   Kære Anette, du skal bare med i 2019, det kan du godt glæde dig til ?. Ja det er sjovt at se de forskellige indlæg om CPH garden og alle de forskellige detaljer ?.
   Er også yderst tilfreds med min egen shelter, men syntes at den store var sjov ?, kg Margit

 2. Karen Engell Dalsgaard siger:

  Tak for hyggeligt selskab, Margit. Det var som altid dejligt at se dig – og i så skønne omgivelser. Dine billeder fra det spøjse modeshow blev skam bedre end mine – men ok – jeg var heller ikke særligt vild med det. Ham den tvære teenager med det blå hår skulle have haft en endefuld og sættes til at slå græs, skulle han 🙂 Det lykkedes da også at få et par brugbare billeder af Kronprinsessen – jeg er stadig slagen over hendes skønhed. Totalt starstruck 🙂 Det var rigtig sjovt at opleve, og bliver det til noget med CPH Garden ’19, er jeg på pletten.
  Håber, vi snart ses igen.
  Kh, Karen

  • Margit Bruun siger:

   Selv tak søde Karen, det er altid dejligt at være i dit selskab ?. Ha ha, ja de modeller var sjove og man skal åbentbart se sur ud for at være hip ?. Det var et flot arrangement og glæder mig allerede til 2019 ?, kh Margit

 3. Sussi siger:

  Tak for en flot billed-serie, det er sjovt at se andres billeder fra eventen, der er altid nogle detaljer som man selv har misset

 4. Lone Hall siger:

  Skønne billeder. Ville ønske jeg kunne tage turen, men det må blive næste år.
  Jeg er også vild med den urbane oase, og der er rigtigt mange der har vist billeder derfra.
  Tillykke til både Marie og Jytte

  Dejligt indlæg
  Knus Lone

 5. Maria - livsnyderhaven.dk siger:

  Ja der er virkelig meget at se på CPH garden i Valby. Så meget at jeg nærmest ikke nåede at snakke med dig. Tak for dine søde ord – jeg er utrolig taknemlig for det skulderklap som folk (der har stemt) har givet mig i form af en adward. Heldigvis kalder hverdagen igen, haven skal vandes og fingrene skal gøres sorte igen…

  • Margit Bruun siger:

   Kære Maria, vi render nok over hinanden en anden gang, vi har jo begge åben have nu, så …..?
   Vær du bare stolt af din pris, det er altid dejligt at få et skulderklap ?.
   Lidt ærgerligt med vejret lige nu, det er ikke nemt ude i haven, men det gælder jo alle ??. Der var en rigtig dejlig oplevelse at se CPH garden og glæder mig allerede til 2019 ?.
   God åben have weekend til dig ?, kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.