Ren romantik….

Jeg stiler efter en frodighed og romantisk stemning i højbedene ved potteskuret, der er plantet og sået, dvs at såning er sket ret sent i år, da det har været så koldt…..

Der hvor der er bare huller, er der der sået og med det vejr vi har i øjeblikket, så går vil det trods alt gå stærkt. Her står dejlige pink ranunkel, sammen med jordbær og asparges på vej i blomst….

I den midterste højbed er georginerne godt på vej, dem har jeg haft under plast for at fremme spiringen og det er lykkes fint….

Her er også jordbær og de ser særdeles lovende ud og bag den lille drivhus står katteurt i fuld flor…..

Roserne i buen er fyldt af knopper og forventningens glæde er stor, foran står hortensia Annabell, som også snart vil blomstre…..

På begge sider af potteskuret blomster engblommen, jeg syntes at den er så fin…..

Her ses den på den anden side…..

Potteskuret falder så godt ind i stilen og jeg elsker stemningen her…..

 

Potteskuret er stadig under forvandling og hvor det helt ender, vil vise sig…….

En sjov detalje, Gærdesmutten har også bygget rede her i mellem potterne, hannen bygger flere reder og lokker så hunnerne, så kan de vælge hvor de vil bo…..

Jeg slutter med den glade farve og håber at de vil blomstre længe endnu…..

4 tanker om “Ren romantik….

 1. Leif Brun Pajor siger:

  Beslutningen er taget: Jeg må ud og købe en engblomme. Har normalt et meget anstrengt forhold til det gule, men den engblomme du har der, er helt fantastisk. Har altid godt kunne lide blomsten, men farven har været problemet. Men den sarte gule du har der har overbevist mig. Det er nogle dejlige billeder og en meget smuk have. God weekend.

 2. Lone Hall siger:

  Skønne skønne billeder og frodighed.
  Er vild med den pink ranunkel og den smukke engblomme. Og så er jeg simpelt hen nødt til at få mig et potteskur. Det er så hyggeligt og samtidig praktisk. Det må være denne sommers projekt

  Tak for et dejligt indlæg og rigtig god pinse
  Knus Lone

  • Margit Bruun siger:

   Kære Lone, jeg kan kun anbefale et lille potteskur, det er så hyggeligt og det behøver bestemt ikke at være dyrt. Håber at det lykkes for dig og forsat god pinse ?, kh Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.