Åben have den 23-29 juni, alle dage fra kl 13-17.

Så er det igen tid for åben have, hvis du skulle få lyst til at kigge forbi, vi holder åbent fra den 23-29 juni, alle dage fra kl 13-17, entre 50 kr incl kaffe og kage.

Haven i år har været meget usædvanligt, det er gået over stok og sten, så jeg næsten har tabt pusten. Havde besøg af det første haveselskab den 15 april og der var alting bagefter, men en uge senere sagde pufff…..så kørte showet….

Roserne har blomstret 3 uger før tid og I dag så jeg at der er knopper i mine georginer, så det bliver spændende. Her er det rosen Odyssey….

Klematis kan man aldrig få for mange af, jeg har ca 40 stk i haven, her er det Hendryetta….

Stien hen til pergolaen hvor rosen Snow Goose blomster…..

Makedonske blåhat er en skøn plante som kommer igen år efter år, desuden blomster den helt hen til frost. Jeg holder meget af dens svævende bevægelser i bedet og så er den skøn i buketter….

Jeg har fået en ny krukke til haven og den skal minde mig om at være realistisk, når hjernen koger over med alt det jeg gerne vil nå, min patinahjerne skal jo gerne kunne følge med og holde lidt endnu ;-)….

Vores nye haverum som vi lavede her i vinter, er nu helt færdig og tilplantet og vi nyder stedet hver dag…..

Opstillinger har jeg mange af i haven, jeg elsker at flytte rundt og rumstere….

Krukkehaven er en dejlig oase og her er en duft løbende gennem hele sæsonen med forskellige dufte, nu er det rosernes tid….

Små hyggekroge eller huler skal der være i min have og dem har vi en del af. Her kan man sidde med duften i næsen hos rosen Ghislaine FIligonde…..

Græsbedene med prærieplanter er også langt fremme, det er også et dejligt sted for alle de insekter og bier der sværmer rundt her….

Her er en stor frodighed, den gule blomst er en langsporet akeleje, i bogen står der at den blomster fra maj til juni, men det ved mine ikke, for de forsætter til frost, dog knap så mange….

Rosen Lykkefund lever helt bestemt op til navnet, den er nem, villig, hårdfør, stor grokraft og en fantastisk duft….

Kaprifolien og den pink rose Laguna er et godt makkerpar…..

Den hvide rose kender jeg ikke navnet på, den står i en af indgangene til højbedene, i baggrunden kan man se det nye hønsehus vi har fået….

Sluttelig et billede fra inderhaven ved orangeriet, tak fordi du kiggede med, håber at det gav dig lyst til at se min have. Du kan også følge mig på Instagram under Bruuns Have, der ligger jeg daglig billeder ind ?…

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.