Åben have, 3 haver på en dag i august

Vi er tre haver, skønne haver efter min mening, som du nu kan besøge på en dag. Nemlig Jeannett’s have www.jeannettfruergaard.dk have, Majbritt,s www.gartnerhaven.dk og min Bruuns Have, som i fælleskab har besluttet at holde åbent samtidig 2 og 3 weekend i august, fra kl 10-17. Derudover kan du se på hver vores hjemmeside hvornår vi ellers ser ud, har åbent og hvad vi tager i entre.

Jeannett have er en skøn stor have med både en stor køkkenhave/skærehave, en guldregnalle’, skovhave og ikke mindst resten af hendes have fyldt med de skønneste græsser, purpursolhatte, russisk Perovskia osv., som hun også er kendt for. Og så ved hun så meget om alle græsserne og de andre prærieplanter, kan navnene på både latin og dansk…

Majbritt’s have er en charmerende stor have, som rummer mange rum med stor blomsterrigdom, farver og masser af gode ideer der er ført ud i livet, samt ikke mindst mange nye på tegnebrættet. Hun har rigtig rigtig mange planter og træer som IKKE ses i de fleste haver, så Majbritt er en skøn plantenørd, som også kan navnene på både latin og dansk……

Og så er der min have, det en stor cottageagtig landbohave, med rigtig rigtige mange haverum, spejlbassiner, driiiiverhus, orangeri, stilleben, krukkehave, over 400 krukker i haven, potteskur, lille skov, lavendelhæk, over 100 siddepladser, eng, Karup å, shelter, blomsterrum, galleri og kursusrum…..

Udover de to weekender i august, holder jeg også åben have fra den 11-16 juni, alle dage fra kl 13-17, entre 50 kr incl kaffe og kage.

 

Håber at du har lyst til at besøge vores skønne haver, vi vil glæde os til at få besøg ?

 

 

 

 

4 tanker om “Åben have, 3 haver på en dag i august

 1. Anne-Grete Hundebøll siger:

  Hej Margit.
  Det er en rigtig god ide at i alle 3 er gået sammen og holder åben have sammen. Det kan varmt anbefales det er 3forskellige haver og rigtig skønne på hver sin måde,virkelig et besøg vær.
  Kh Anne-Grete

 2. Lene Jensen siger:

  Det er en rigtig god ide. Jeg har besøgt Jeanett’s have og den er helt fantastisk, jeg har ikke set din din og den 3. have, så jeg har skrevet datoen i kalenderen.
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  • Margit Bruun siger:

   Tak Maria, du skal være meget velkommen, i år ligger vores åben have datoer heldigvis sådan, at jeg burde have mulighed for at komme og besøge din have, det er jeg meget spændt på ?♥️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.