Sidste åben have i år 2 og 3 weekend i august, kl 10-17

Vi holder åben have 2 og 3 weekend i august, kl 10-17 for sidste gang, da vi ikke holder åben have til næste år og måske fremadrettet. Det har været en beslutning som føles godt i maven, ikke fordi vi ikke har nydt alle dem der har besøgt os, for det har vi rigtig meget. Men alting har sin tid og vi vil nu ud og se lidt af verdenen og også andre haver. Jeg vil stadig være på de sociale medier og lægge billeder op, så I bliver ikke helt fri for mig ?

Purpursolhattene står og knejser med udsigt over engen…

Det sidste nye bed der blev lavet sidste efterår står helt fantastisk……

Violfrøstjerne er over 3 m høje, de har ikke læst i bogen om hvor høje de skal være….

Stokroserne giver et romantisk islæt……

I filosofihaven står salvierne og spejler sig i spejlbassinet…..

Selv om det har været relativt tørt i år, så trives planterne ganske godt…..

Hestemynte står flot i front til hortensia Limelight…..

De fleste liljer står på spring og dem har jeg i mange afskyggeninger…..

Græsserne har deres højdepunkter nu…….

Stilleben er med til at give et hyggeligt præg i haven……

Astilbe og dagliljer er altid sikre planter i haven….

Så med et glas hvidvin i hånden, har jeg filosoferet over livet i haven, det at vi ikke har åbent til næste år og måske fremadrettet, men jeg har det så godt i maven over beslutningen, samtidig med at jeg glæder mig rigtig meget til vores kommende åben have. Glæder mig til at se jer der kommer forbi ?

5 tanker om “Sidste åben have i år 2 og 3 weekend i august, kl 10-17

 1. conni kønig siger:

  Utrolig smuk have ,som vi nød at kigge på 21-8-2019. Held og lykke til de nye ejere og tak for at hilse på jeres dejlige ,glade hund,som gerne ville vise vej . Vi vil gøre alt for at reklamere for denne skønne plet .

  • Margit Bruun siger:

   Der er noget må have misforstået, vi har ikke solgt og skal ikke sælge vores ejendom og så har vi heller ikke hund ??. Men ellers tak for dine pæne ord ?, kh Margit

 2. Frk.Anemone/Ulla siger:

  Hej Margit, jeg glæder mig rigtigt meget til at besøge din have på lørdag, for første gang 🙂 Dine billeder er smukke og jeg har hørt så megen positiv omtale af din have at jeg slet ikke er i tvivl om at jeg bliver aldeles begejstret.
  Hilsen Ulla

 3. Helle Aagaard Hansen siger:

  Åhh hvor er jeg lykkelig for vi nåede haven i dag trods halvdårlig vejr..sikke en oplevelse… havehilsner fra Helle Aagaards have på Sydfyn ???

 4. Lone Hall siger:

  Åh hvor vil jeg håbe vi kan nå at kommer forbi din smukke have en sidste gang. Ellers må jeg nøjes med dine flotte billeder.
  Rigtig god aften

  Knus
  Lone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.