Ovenpå…..nye projekter i 2016

Ovenpå og nye have projekter i 2016, uden ømme muskler og sved på panden, hvordan kan det lade sig gøre…..

Billedet her er fra vores have, taget fra oven af, af min svigersøn, han kan alt det der teknik!

Jeg har længe ønsket mig et oversigtskort over min have, da det kan bruges flere måder, dels til vores åben have arrangementer, men også til at overskue haven på i al almindelighed, planlægge nye tiltag, se udviklingen af haven på en anden og ny måde. Da jeg, som nogen måske ved, skal tage den med ro i et stykke tid af hensyn til min ryg, så rammer vi et andet problem med mig, at det kan jeg ikke og det ved min mand. Klog som han er, så fik jeg en utraditionel julegave, nemlig en drone….

drone-close-up-med-remote_0

Det vil sige at jeg nu får nye muligheder for fotografering af min have, både oppe, nede, tæt på, langt fra, komme tæt på fuglereder, mosehuller, vandhuller, your name it….

Første projekt er selvfølgelig at kunne betjene dronen og næste at tage billeder fra haven fra samme udkigspunkt hver gang, hver 14 dag eller hver måned. Det vil sige at jeg kan se årstidens forvandling af haven oppefra, året igennem, det syntes jeg vil være spændende, samtidig kan jeg også bedre se hvilke muligheder jeg har, hvis jeg laver et nyt bed der eller der, hæk eller hegn der eller her, osv. Jeg tror jeg ville turde lege lidt mere med havens konjunkturer…

Så har jeg også meldt mig på et 4 dages blomster fotograferingskursus, hvor vi skal lege med billeder tæt på i alle mulige afskygninger ( meget forenkelt sagt ). Prøv engang at gå ind på Eva Gravesens hjemmeside: http://evigglade.blogspot.dk/p/min-bla-have.html. I dette link er der alle mulige skønne blå blomster, som er en af Evas favoritterfarver, SE disse billeder er ikke bare billeder, det er POESI, KUNST OG SKØNHED, fra naturen gennem både Evas hånd og øje……til os, så bliver man da glad…….

Kunne jeg bare lære et lille flig af Evas altid professionelle tilgang til at tage billeder, så vil jeg blive lykkelig, derfor skal jeg afsted på blomsterfotograferingskursus, der er flere pladser endnu, hvis du også har lyst :-). http://www.fotografikurser.dk/products-page/blomsterfotografi/blomsterfotografering-sommerkursus-ved-havet-2016/

Så sæt i gang….jeg vil gøre hvad jeg kan for at lære det, mere kan man ikke forlange af et menneske 🙂

 

7 tanker om “Ovenpå…..nye projekter i 2016

 1. Awal siger:

  The results of the WHO-Rockefeller prcjeot were put into mass application on human guinea pigs in the early 1990′s. The WHO oversaw massive vaccination campaigns against tetanus in Nicaragua, Mexico and the Philippines. Comite Pro Vida de Mexico, a Roman Catholic lay organization, became suspicious of the motives behind the WHO program and decided to test numerous vials of the vaccine and found them to contain human Chorionic Gonadotrophin, or hCG. That was a curious component for a vaccine designed to protect people against lock-jaw arising from infection with rusty nail wounds or other contact with certain bacteria found in soil. The tetanus disease was indeed, also rather rare. It was also curious because hCG was a natural hormone needed to maintain a pregnancy. However, when combined with a tetanus toxoid carrier, it stimulated formation of antibodies against hCG, rendering a woman incapable of maintaining a pregnancy, a form of concealed abortion. Similar reports of vaccines laced with hCG hormones came from the Philippines and Nicaragua.

 2. Lonni Stoltenborg siger:

  Det er ikke godt at vide hvad det kan føre med sig af nye haveprojekter, at få sådan en drone.
  Min mand har også haft en og han var glad for den, da hen havde den.
  Men det skal vist ikke blæse ret meget.
  God fornøjelse.
  Rigtig god søndag til dig kære Margit.
  Klem Lonni
  detgodelivbogen.blogspot.dk

 3. Anette siger:

  Du er altså sej Margit-med-egen-drone:-) Det bliver utrolig spændende at se hvad der kommer ud af dit nye bekendtskab! Ja Eva tager helt utroligt gode og meget fascinerende billeder, og der mangler aldrig krydderi i dem, God fornøjelse med kurset!
  Solskindshilsner , og fortsat god bedring fra Anette

 4. Karen siger:

  En drone! Hehe – lidt vildt. Fotokurset lyder godt – jeg kunne også godt bruge lidt mere viden om alle de knapper, der er på mit kamera. Men – det bliver vist ikke til mere end at læse lidt på nettet om det hele og så prøve sig frem. Jeg overvejer at investere i et nyt objektiv, men…. de er dælme dyre, og politimesteren i Østjylland fik jo tre måneders lommepenge af mig til sin julebonus….

  Godt at høre, at operationen gik, som den skulle.

  Kh, Karen

 5. Maria siger:

  Pas på med dronen, ha ha – på min søns efterskole forsvandt den da de første gang fik den til at flyve… Det kræver “kørekort”. Iøvrigt en fed gave. Åhhh, jeg kunne godt bruge sådan et kursus som du henviser til, så jeg overvejer kraftigt. Tak for inspiration.

  Hilsen Maria

 6. Jette Nielsen siger:

  Kære Margit.Håber du er OK oven på din operation…………..har tænkt på dig.
  Og sikke da en skøn gave du har fået.Den skal du nok blive glad for når du har lært at betjene den.
  Du har jo en stor have så det er da fantastisk at kunne lave et oversigtskort,så du kan planlægge hvordan din have og alle bedene skal placeres og se ud .
  Det lyder rigtig spændende med det fotokursus……..glæder mig til at se nogle billeder fra din hånd.
  Og ganske rigtig tager Eva nogle helt skønne billeder.
  Rigtig god aften Knus Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.