Så er der ryddet op……så nu er der kun at vente…..på foråret…

Så er der ryddet op efter jul både inde og ude i julehaven, der er samlet ind, sorteret, pakket ned og smidt væk, så nu er jeg klar til foråret, når det nu har tænkt sig at komme. Jeg har kigget i kataloger, på nettet og købt frø til de dejligste havedrømme…..

P1101545

Imellem tiden kan der laves æg af gæslinger, her har jeg lagt en på nogle citroner, som lyser op, dufter og passer godt til gæslingerne…….

P1101543

Disse specielle grene kender jeg ikke navnet på, men de holder rigtig længe og passer godt sammen med små majroer, som her dels falder lidt sammen, samtidig med at den sender små blade i vejret……

P1051486

Hyacinter uhmmm…..de varsler godt om den kommende tid…….

P1051498

Grenen eller hvad jeg nu skal kalde den, har jeg fået foræret, den stammer fra en efeu der har sat fast på en mur, den er smuk og skal bruges til noget specielt, men lige nu hænger den her….

P1051490

Her står stadig en lidt juleagtig dekoration, med et rustik udtryk, som jeg har lavet, den har jeg set på Kompetancecenteret i Ringkøbing, hvor jeg var ude og lave et kursus med anderledes dekoration. De laver selv en masse kreative ting, som bla denne dekoration, som så bliver solgt i en lille butik nede i byen, et fantastisk sted…..

P1051492

Her hænger også nogle gamle balletsko, som kunne fortælle en hel masse historier, hvis de fik lov, fint signeret af…..

P1051478

Det hele samlet her på min gamle kommode, det i midten er fra en hæk…….

P1101540

Også på hylderne er der ryddet op og når jeg taler oprydning, så er det her i mit blomsterrum det hele slutter, det er det sidste sted…..

P1101535

Ser måske lidt drabelig ud, men kraniet bor lige her indtil videre, skal lige finde det rigtige sted…….

P1101537

Billedet her er ikke godt, men nu har jeg meldt mig til et fotografikursus til sommer, så jeg ved hvad alle de knapper betyder på mit kamera…..

P1101534

Her står en gammel bog, en gammel børnebiblen med billeder…….

P1101532

Det hele sammensat her…….

P1101529

Ved indgangsdøren………

P1101512

Jeg har også løbeænder ;-), men de står nu artig her…….

P1101517

Lidt magnolie grene og eucalyptus som pynter i glasset…….

P1101528

Det hele samlet her……

P1101524

Selv arbejdsbordet er ryddet op, en dejlig fornemmelse…..

P1101518

Lidt liv skal der også være her, især fordi det virker så tomt, når alle juletingene er væk……

P1101521

Disse himster gimster fandt jeg i en blomsterbutik, dem kunne jeg ikke stå for……

Nu venter jeg bare…….på foråret :-)………

 

 

 

 

 

 

 

14 tanker om “Så er der ryddet op……så nu er der kun at vente…..på foråret…

 1. Karen siger:

  Kære Margit,
  Jeg har slet ikke været inde på din blog i den her uge, så jeg var ikke klar over, at du nu er nyopereret. Håber, det gik ok? Og at du ikke har det alt for ringe? (mere tør man vel først håbe på i løbet at nogle dage…).

  Dit skønne arbejdsrum ser fantastisk ud, og jeg er glad for, at du er glad for efeugitteret. Jeg har heller ikke besluttet mig endeligt til, hvad jeg skal bruge mine to resterende stykker til – for det skal ligesom være til noget specielt, ikke?

  Nu vil jeg kigge godt på billederne igen og se, om jeg ikke kan suge lidt inspiration ud til derhjemme.

  Knus og kh, Karen

  • Margit Bruun siger:

   Kære Karen, ja alt gik godt og resultatet kan først endelig opgøres om et år, men selvfølgelig er der delmål undervejs og det første delmål er kommet godt i hus :-). Jeg regner med at noget af min tid skal gå med at besøge en masse blogge, jeg har ikke været ret meget aktiv i lang tid. Men jeg har også gjort klar til at jeg kan læse, male, hækle, så hvis jeg skulle “kede” mig, ha ha, det bliver en spændende udfordrende begrænsningernes tid, da der ikke kommer til at ske det store, men det kunne også være en god læretid for mig :-), kh og knus Margit

 2. TANTE GRØN siger:

  Kære Margit.

  Idag er tankerne hos dig, for jeg ved, at du skal repareres. Håber, at alt går rigtig fint, og at din “nye” ryg, gør dig helt ustyrlig af glæde over at være smertefri.

  Du er SÅ velorganiseret, du seje kvinde. Alt er klargjort til forår OG rygoperation. Ingen slinger i valsen her:o)

  Nu skal vi til at kigge fremad, og det bliver dejligt.
  Hvor er det en nydelse at kigge på din skaberglæde. Den er så livsbekræftende og fuld af gå-på-mod. Det må altså være helt fantastisk, at have helt sit eget store rum, hvor man kan lege med blomster og andre spændende materialer. Et sted som er helt sit eget, – en oase man kan trække sig tilbage til, hvis kreativiteten kommer over een.

  Håber alt det bedste og ønsker dig rigtig god og snarlig bedring, Fru Kreativ.

  Knus og de kærligste tanker

  • Margit Bruun siger:

   Kære Tante Grøn, tak for dine tanker, de healer :-). Alt er gået rigtigt fint og lige efter planen :-):-):-), min ryg er dog ikke “helt ustyrlig” af glæde endnu 😉 men det bliver den, hvorimod min psyke er mere er ustyrlig af glæde over at være på den anden side :-). Men jeg har planer om at boble lige som foråret, når alting skrider fremad med lynets hast, dog vil min hastighed være i adstadig bedstemor tempo 😉 og mit forår bliver også mere langstrakt :-). Og tak for dine søde ord, kendetegnet ved dig er, at du altid ser det bedste i dine medmennesker, det er der faktisk mange havefolk der gør, men du er alligevel en ener :-). Mange knus og kram her fra udsigten over smukke snedækkede arealer, som også skal nydes i fulde drag, Margit

 3. Anette siger:

  Hej Margit!
  ved jeg har sagt det før men dit blomsterrum er altså den lækreste Aladdins hule, fyldt med inspirerende ting og sager. Og jeg får lyst til et fad med saftige duftende og lækre GULE citroner.
  Var nu også vild med Mariannes artikel den anden dag, linker også til den hos mig.
  Venter sammen med dig og mange andre på foråret, i mens vil jeg læse Tante grøns bog som lige er kommet hjem til mig, jubler allerede over den dejlige følelse der er ved den, som om den altid har lagt på mit bord;-)
  Kærlig hilsen Anette

  • Margit Bruun siger:

   Kære Anette, kan godt forstå følelsen, god fornøjelse, vejret er jo også til det :-). Nu er der ryddet op og i morgen skal jeg repereres så jeg kan blive lige så god som på ny, så får jeg tid til at fordybe mig i diverse ting og sager :-), kh Margit

   • Anette siger:

    Kære Margit!
    Jeg håber operationen gik godt, og at du fremover vil få det langt bedre. Rigtig god healingstid!
    Kærlig hilsen Anette

  • TANTE GRØN siger:

   Kære Anette.

   Denne tirsdag er på alle måder lidt trøstesløs og op ad bakke. Men så læste jeg lige din kommentar her hos Margit, og straks steg humørbarometeret.
   Jeg er så glad for, at du og jeg skal tilbringe et af mine mange haveår “sammen”. Jeg tror, vi sender og modtager på samme frekvens, når det gælder havetanker og vegeteren. Så jeg håber virkelig, at du vil få glæde af, at læse min bog.

   De kærligste hilsner ….og nu tager jeg dig under armen, og sammen gennemlever vi et år i mit haveunivers:o)

   • Anette siger:

    Kære Tante Grøn!
    Hvor er det dejligt at mine ord virker på den måde, de er også fuldt ud velfortjente! I dag tager jeg på ferie, og bogen skal med, den er som skabt til det, og jeg glæder mig stort, er sikker på at jeg får meget glæde ud af at læse og følge dig gennem et haveår.
    1000 tak for din hilsen både her og på bloggen:-)

 4. Kirsten siger:

  Du har et dejligt værksted, som virker utrolig hyggeligt og udstråler en masse kreativitet.
  Dejligt med oprydning og forberedning. Så hvis det kunne, kære Margit, være med til at foråret kommer lidt hurtigere, så må du gerne tage en tur mere 🙂
  Kh.
  Kirsten

  • Margit Bruun siger:

   Kære Kirsten, jeg tager gladeligt en tur mere, hvis så foråret ville rykke nærmere :-). Jeg holder og rigtig meget af mit rum, måske fordi det MIT rum, her gøre hvad jeg har lyst, uden at tænke på om der skal ryddes op inden jeg går :-). Tak fordi du kiggede ind :-), kh Margit

 5. Jette Nielsen siger:

  Kære Margit.Dejligt indlæg fra dig.Og det er bare SÅ skønt at få ryddet op efter jul og nytår,og starte året med nye muligheder.
  Og som vanlig viser du bare så mange smukke ting………..er vild med dine turkise ting.De liver så dejligt op.
  Kunne også godt bruge et fotokursus…………for bruger kun det samme program hele tiden.
  Og har lige brugt det meste af søndagen til at lære at lave collager fra Picasa til min årskavalkade.Men mangler at lære meget mere.Der er hele tiden ny teknik man skal sætte sig ind i.Men så holder vi da vores hjerner i sving.
  Rigtig god aften til dig Knus Jette

  • Margit Bruun siger:

   Ja det er med at holde hjernen i gang og al den teknik er vi jo ikke vokset op med, så der ligger klart en udfordring, så jeg prøver at følge med, sommetider syntes jeg at jeg hænger i de yderste neglespidser, udviklingen går godt nok hurtigt. Lige når man følger at man har lært det og puster lidt ud, ja så er det allerede forældet, så må man ud over stepperne igen. Men jeg glæder mig rent faktisk til at komme på fotografikurset :-). Du kunne jo tage med :-), kh Margit

   • TANTE GRØN siger:

    Åh, der rammer du lige en af mine “hjertesager”, Margit. Udviklingen går simpelthen så hurtigt idag, at vi alle, er i fare for at ryge af “højhastighedskarusellen” før eller siden, – på den ene eller anden måde.

    Ord som “omstillingsparathed”får det næsten til at løbe koldt ned af ryggen på mig, for det er ikke menneskets natur hele tiden, at skulle kunne omstille sig til noget nyt…….ikke at vide en dyt om, hvad fremtiden kræver af een og hvornår.
    Livet handler altså om noget andet og meget større, end blot hele tiden at fokusere på, at øge hastigheden. Hvorlænge kan vi blive ved at følge med?

    Nu lyder jeg måske som en sur gammel kælling, men jeg ser blot så uhyggeligt mange dejlige mennesker gå ned med stress, udbrændthed, psykiske og fysiske stressrelaterede lidelser etc etc.

    Held og lykke med dit fotografikursus senere hen på året, Margit. Ja, det kunne da egentlig være sjovt, at vide, hvad alle de knapper og dimser kan bruges til:o)

    God bedringsknus og varme tanker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.